piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dotacje rządowe

19,5 to o biceps chodzi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dotacje rządowe

Jaka podpuha ? Hallo cosmi tu niegra dostalam niedawno sms ze mam wejsc na forum 4lomza

Ja pierdole e wiecie kto to ta diana2012? Ma neta tak jak ja z tego zrodla ale co to ma byc ? Do tego ta historia z dzirckiem ??????

vonReuffen
kiedyś w necie przeczytałem "Nie dyskutuj z debilem bo najpierw sprowadzi rozmowę do swojego poziomu, a potem pokona cię doświadczeniem"
Pasuje do ciebie jak ulał.
Zrobisz jak uważasz i z mojej strony to na tyle :-)

nie narazie pisuje tym jednym piórem La Modernista Diamond

tak nazywasz klawiaturę?

Jeszcze nie śpię;-))Niech oszukuje.My się nie damy!!!

emiilkaxd
Możesz się również postarać o zasiłek z MOPS`u. Jeśli masz ukończone 18 lat, powinieneś się postarać o taki zasiłek, Wystarczy złożyć odpowiedni wniosek. Proszę, nie przejmuj się i nie stresuj... Przejdź się do MOPS,u bardzo przyjemne panie pomogą Ci złoży odpowiedni wniosek.

Pozdrawiam.

Przepraszam za brak składni, ale myśli wyprzedzają palce stukające po klawie... "gdzie edycja postów!" Prośba o zasiłek musi być oczywiście umotywowana twoją sytuacją, ale Panie są na tyle miłe, że nie powinieneś mieć z tym problemu. Pomogą napisać podanie... Jeszcze raz pozdrawiam i życzę powodzenia.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org