Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dotacje rządowe |
19,5 to o biceps chodzi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dotacje rządowe |
Jaka podpuha ? Hallo cosmi tu niegra dostalam niedawno sms ze mam wejsc na forum 4lomza
|
|
Ja pierdole e wiecie kto to ta diana2012? Ma neta tak jak ja z tego zrodla ale co to ma byc ? Do tego ta historia z dzirckiem ??????
|
|
vonReuffen kiedyś w necie przeczytałem "Nie dyskutuj z debilem bo najpierw sprowadzi rozmowę do swojego poziomu, a potem pokona cię doświadczeniem" Pasuje do ciebie jak ulał. Zrobisz jak uważasz i z mojej strony to na tyle :-)
|
|
nie narazie pisuje tym jednym piórem La Modernista Diamond
|
|
tak nazywasz klawiaturę?
|
|
Jeszcze nie śpię;-))Niech oszukuje.My się nie damy!!!
|
|
emiilkaxd Możesz się również postarać o zasiłek z MOPS`u. Jeśli masz ukończone 18 lat, powinieneś się postarać o taki zasiłek, Wystarczy złożyć odpowiedni wniosek. Proszę, nie przejmuj się i nie stresuj... Przejdź się do MOPS,u bardzo przyjemne panie pomogą Ci złoży odpowiedni wniosek. Pozdrawiam.
|
|
Przepraszam za brak składni, ale myśli wyprzedzają palce stukające po klawie... "gdzie edycja postów!" Prośba o zasiłek musi być oczywiście umotywowana twoją sytuacją, ale Panie są na tyle miłe, że nie powinieneś mieć z tym problemu. Pomogą napisać podanie... Jeszcze raz pozdrawiam i życzę powodzenia.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |