piątek, 25 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mamusia tajnym kundlem esbeków, synek poprawnym kontynuatorem tradycji.

stypendium ze szkoly bądź MOPS tak jak wyzej..:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mamusia tajnym kundlem esbeków, synek poprawnym kontynuatorem tradycji.

Zapraszam do Wydziału Komunikacji w Łomży na Szosie Zambrowskiej podaj swój numer rejestracyjny. Jestem baaaaaardzo Ciekawa co Ci powiedzą :) nie dyskutujmy, bo nasza dyskusja jest zbędna i nie o to chodzi w tym poście..:) Pozdrawiam Cię serdecznie :)

emiilkaxd-jak mogę pomóc,to pisz na e-mail.,może jakieś pismo,podanie itp...nie ma sytuacji bez wyjścia--pamiętaj o tym-każdy problem da się rozwiązać-;)

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Mam pytanie do użytkowników internetu z Vectry? Czy działa Wam bez zarzutu?. Mam internet z tej firmy i od paru tygodni chodzi mi fatalnie. Po sprawdzeniu w biurze firmy okazuje się, że niby wszystko jest OK. Na tym samym kompie net z Dialogu o wolniejszej prędkości chodzi lepiej jak ten z Vectry.

vectra miała wczoraj problem z tv,może i mają z netem,ale tego nie wie nikt,bo nr.podany nie istnieje,infolinia nieaktualna,jedyne wyjście to wybrać się do biura

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Dobre,swojskie wędliny są z tyłu blaszaka,mały mięsny sklepik przy naprawie rowerów.

Rozszyfrowałem tajemnicze 19,5!!! to poziom EQ.

Podanie numeru rejestracyjnego nic nie wnosi, bo właśnie ujawnienie danych właścicielki byłoby naruszeniem ustawy o ochronie danych osobowych. Taki numer może zrobić tylko policja a ja tego nie chcę. Póki co, oczywiście:-)

Nam w vectrze i net slabo chodzi i telewizji czasami nie ma a wczoraj to juz przegiecie! Pol dnia nie bylo kablowki i netu. Klopoty mamy juz pare m-cy, chodzilismy do vectry, wymienili modem i mowia ze jest u nich ok ale net jak chodzil wolno tak chodzi nadal, czesto sie rozlacza- maja to gdzies, umowa podpisana i zrezygnowac nie mozna chyba ze ktos chce kare placic wiec czekamy do konca umowy i rezygnujemy. Mowili, ze to wina komputera ale sprawdzalismy go i jest dobry.

Człowieku, czytaj ze zrozumieniem i nie mądrz się, bo nie wiesz o czym mówisz. Ja nikogo nie straszę, jak sugerujesz i nie widzę potrzeby byś zabierał głos, skoro nie jesteś osobą, z którą próbuję się skontaktować. Odpuść sobie, bo nie wiesz o co chodzi:-( Pozdrawiam mądralę!

kiepska intryga Diana2012 kontra Milaa
:D:D:D

Kama30,jaK tam fryzurka??

Tak szybko uciekłaś.....a zauroczony proponował pomoc;-DDDD

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

różne
Brykiet drzewny (opał ze zrębki liściastej). Możliwy transport. 700 zł/tona (40 worków po 25 kg).
tel. 509094086
usługi
Pranie dywanów w kąpieli wodnej metodą Na Wskroś, profesjonalne pranie przy użyciu urządzeń pralniczych. Odbieramy dywany od klienta. Ozonowanie dywanów Gratis!!!
tel. 506104087
nieruchomości
Do wynajęcia lokal użytkowy pod działalność biurową, usługową lub handlową (z własnym parkingiem w opcji) o powierzchni (do wyboru, do uzgodnienia) 20m2 lub 40m2 lub 80m2 a nawet 140m2 położony w Łomży przy Placu Niepodległości (stary dworzec PKS).
tel. 512270930
kseptek@wp.pl
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org