środa, 09 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przysmalał saganek garnkowi...

no wilkołaki.... polowanie na wampiry:
Cel no.1 hamster! :)
...ktoś jeszcze chce stracić kawał mięsa...?

Zbych

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przysmalał saganek garnkowi...

no ja tez tak czasami mam wyslanie nie powiodlo sie :(

Zbych

:P hahah a jaki Ty masz poziom Tester :) i jaki nik :) zapraszam do mnie hihi

Wszystkiego dobrego kobietki, trzymajcie się ciepło.

vonReuffen myślisz że władze to naprawde interesuje? Gdyby media nie zrobiły wokół tej sprawy tyle szumu, nikt by się nie udzielał i Kazio by do Torunia nie pojechał.(chyba że zdac relacje ojcu dyrektorowi).

Ptasia grypa to temat zastępczy, sztuczne straszenie ludzi, wywoływanie emocji, tylko po to by odwrócic uwagę od prawdziwych problemów.

Tak za PRL-u straszono stonką, czy brakiem sznurka do snopowiązałek.

Łomża to małe miasteczko, i nie ma chyba tak dużej potrzeby aby było wszystko pootwierane dłużej , ale tez nie sie spotkałam z czym takim aby mi ktos drzwi przed nosem zamknął o godzinie 22 :) Bo to jest na takiej zasadzie ze chociaz na tabliczce pisze np czynne od 14 do 22 to jak siedzą ludzie nadal o tej 22 to nikt cie nie wygoni ;] wszystko da sie jakos załatwic.

--------------------------
running with scissors

Mądrze prawisz Gazela :) Tylko niektórzy mają problemy z przejściem od zdawałoby się oczywistej teorii do wykonania zadania w praktyce, acz próbować zawsze warto ...

Carpe diem ? Nihil novi ;)

Pozdrawiam

ne ne -a po za tym skąd wiesz że mam na imię przemek? - jakieś dochodzenie no chyba w mordę za to co napisałem nie dostanę ;)

no dobra, ale nie o to mi chodzilo... chodzilo o to, ze operator nie ma zadnego interesu w tym, zeby udaremniac wyslanie smsow... zysk jaki ma operator przy prawidlowo wysylanych smsach jest niezauwazalnie nizszy niz przy tych nieprawidlowo wysylanych...

Nasza bis

co to znaczy 'czy warto zyc szczesliwie'
mozna bardzo chciec byc szczesliwym, a nie byc nim
to nie kwestia wyboru
gdybym byla cale zycie szczesliwa, moje zycie mialoby sens-cierpienie nie nadaje sensu zyciu przeciez, a ludzie
zyc dniem dzisiejszym to oznacza nie zgubic zycia-nie przelezec, nie przepic
w tym dniu dzisiejszym zawiera sie twoja przyszlosc- to dzisiaj planujesz, co zrobisz jutro, za tydzien, za rok...ja np. planuje przeprowadzke/wprzyszlosci/, ale juz teraz przezywam ten fakt, emocjonuje sie rozplanowywaniem i zamartwiam, czy to sluszna decyzja
carpe diem- czy to oznacza zyj szczesliwie
moim zdaniem oznacza to raczej chlon zycie, chlon ten dzien ze szczesciem i ze smutkiem, ktore przynosi, bo pewnego dnia, zamknie sie przed to
ba to zycie i ten swiat
to nie znaczy, ze nalezy robic glupstwa- rozwaga nie wyklucza filozofii carpe diem, bowiem kazdy nosi w sobie inny model zycia

...Roman wszedł w Buraka... hmm

SaneOne ale to chodzi o to że abonent zobaczywszy komunikat "wysłanie nieudane" wyśle esemesa jeszcze raz, czyli zysk dla operatora podwójny. Proste prawda ?!.

Katedra w nawie głównej ma piękne sklepienia gwiaździste i sieciowe, natomiast w nawach bocznych, kryształowe, spotykane na Mazowszu dość rzadko. Wewnątrz wiele cennych dzieł sztuki, gotyckich i późniejszych.

Katedra 2

Pozdrowienia.

Nasza bis

Witam Wszystkich gadaczy
Zacznę może od tego że nigdy nie wypowiadałem się na ten temat, ale ten dzisiejszy artykuł "Zatrzymani za promocję ...." jest dziełem osoby naćpanej albo wszystko związane z tym tematem jest tak popieprz...ne że już nawet w prokuraturze nie wiedzą co z tym zrobić.
I tak czytamy "Jak powiedział Prokurator itd. dokonano przeszukań, a następnie zatrzymano mieszkających tam dwóch uczniów (ciekawe czego szukano? skoro wszystko już wszyscy widzieli). Dalej czytamy "Jeden z zatrzymanych Marcin Sz. jest już pełnoletni (no chyba każdy kiedys będzie ?). Prokuratorzy przedstawili mu zarzut pomocnictwa w rozpowszechnianiu tego filmiku". (To chyba jakieś nowe określenie z kodeksu wykroczeń "pomocnictwo w rozpowszechnianiu" ktoś najarał się złej jakości trawki że to napisał lub powiedział).
Ostatnia część natomiast ubawiła mnie najbardziej
"Prokurator Cholewicki podkreśla, że prokuratorzy ciągle pracują nad identyfikacją osoby, która umieściła filmik na „kanadyjskim” serwerze. Pomagają im w tym m.in.: specjaliści z Komendy Głównej Policji w Warszawie".
(a może by tak sprowadzić jeszcze do pomocy Centralne Biuro Śledcze, Antykorupcyjne, Organizację Antynarkotykową DEA, Kanadyjską Policję Konną i jeszcze innego typu podobnych odrzutowców...)
Czytając to zastanawiałem się nad tym czy w tym kraju popieprz..ny jest system czy społeczeństwo? Moim skromnym zdaniem sprawa ta powinna mieć już swoje zakończenie przynajmniej z punktu prawnego, natomiast młodzi ludzie uświadomieni (niech to będzie psycholog, ksiądz, nauczyciel czy ktokolwiek inny)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Zakład Kamieniarski, producent pomników i nagrobków z kamienia naturalnego: granit. Wykonujemy solidnie, niedrogo i bardzo ładnie. Stara Łomża p/Szosie, ul. Wiejska 11a. www. kamieniarstwo.lomza.pl
tel. 694906114
usługi
Wycinka drzew, pielęgnacja drzew trudnych. Podnośnik koszowy, technika alpinistyczna, wynajem podnośnika, prace instalacyjne i remontowe na wysokości. Frezowanie pni drzew do 30 cm poniżej poziomu gruntu. Usługi rębakiem do gałęzi. Faktura.
tel. 698727998
nieruchomości
Bezpośrednio Sprzedam M2 Łomża 48 m2, ul. Rządowa 2, piętro 1, centrum, 2 pokoje, kuchnia, łazienka, balkon, piwnica. W zasobach ŁSM. Cegła, nie wielka płyta. 300 tysięcy.
tel. 534333897
macbor@gazeta.pl
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org