sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przyjdzie czas i na proboszczów...

Mogłaby być jeszcze atrakcja czyli na przykład w soboty samochody mogły by myć panie toples

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przyjdzie czas i na proboszczów...

dobry pomysl
ceny daj nikskie i bede fpadal

W Łomży niczego nie znajdziesz, mój ojczulek ma kolegę co robił 25 lat w niemczech w mercedesie, teraz ma swój zakład i ma tam wszystko. Chcesz to mogę zapytać o niego.

rudy błazen z druhem

oni to sobie z tymi urlopami szaleją, najpierw był do 3go ,teraz przedłużyli do 18go...ostro. no i lipa że w soboty nie czynne.mimo że klientów zawsze tylu było.

Kiedyś pewien starszy Pan prowadził zajęcia z yogi. Zajęcia odbywały się w sali na al. Legionów. Wydaje mi się ze miał na imię Waldemar ale nie jestem pewna. Czy on nadal prowadzi zajęcia? Jeśli tak to gdzie? Proszę o kontakt do niego jeśli go znacie.

Ja również brałem meble na zamówienie od Pana Zielińskiego. Bardzo miły facet dobrze i solidnie zrobiona robota. No po prostu polecam.

rudy błazen z druhem

Polecam z całą pewnością Pana Roberta Karwowskiego, bardzo miły rzeczowy i konkretny facet. Projektował mi mieszkanie, spośród innych ofert projektów projekt Pana Roberta naprawdę mnie zachwycił. Jego studio mieści się przy ulicy Niemcewicza, naprzeciw wyjazdu z Kauflandu. Jak by ktoś był zainteresowany mogę podać numer telefonu.

dajcie sobie po razie :D

no co tu gadać jest ch*!owo i tyle :) roboty ni ma, ajpieeee chodzą stadami pałami leją

Mario no weż nie rób jaj, to jest zabaweczka a czym to się różni od gaśnicy to zapytaj fachowca. Albo pomyśl.

taka prawda łomża to zasrana dziura

a co to jest te palringo?

ryba, ty pacanie a czy ja napisałem coś ze jestem na nie? kutasie...
ja sobie w tym mieście radze bardzo dobrze, nie nie narzekam jak takie mendy jak ty, które czekają aż ktoś coś za was zrobi...

ja też mam wyższe:)

Heh..., dokładnie wiem, co to jest gaśnica, zapewniam Cię, że lepiej od Ciebie. Kiedyś miałem do sporo do czynienia z gaśnicami proszkowymi. Odnośnie tego produktu, nie testowałem tego sam, widziałem tylko program na TVN-turbo i testujący, jednoznacznie stwierdzili przewagę tego tu produktu nad gaśnicą, szczególnie proszkową.
Pytam dlatego na forum, może ktoś się tym bawił i może powiedzieć coś więcej.

Witam . Jeżeli ktoś znalazł by fioletowy woreczek z biżuterią . W środku był naszyjnik z pacyfką i kolczyki pacyfki. Jak ktoś znalazł proszę o kontakt .

Gdzie modłabym kupić kolczyki małe z pacyfkami i naszjnik ? Zwykłe, niedrogie ?

Pod kościołem w czasie odpustu.

rudy błazen z druhem

Haha, to sie pośmialiśmy normalnie. Takie śmieszne .

No numeru nie pamiętam ale to jest w okolicy ul: Prusa 8. Trzeba podejść w pobliże i popytać przechodniów.

prosze o kontakt na mikk21@o2.pl

... może był zezowaty ?

siemanoo : odebranie praw rodzicielskich matce za utrudnianie kontaktów z ojcem? o czym Ty mówisz?

Adam, powinieneś iść z tym do adwokata, taka sytuacja nie może mieć miejsca, sąd wytoczy proces, jeśli nie ma żadnych przeciwwskazań, żebyś widział się z dzieckiem to matka nie robi łaski że Ci te kontakty umożliwi :)
pozdrawiam

Treść jest ukryta

Zawsze jak macie umowę i pieniądze jak wpływały wam na konto, to możecie wziąć wyciąg z banku i złożyć w sądzie razem z innymi pracownikami pozew zbiorowy w tej sprawie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org