Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przyjdzie czas i na proboszczów... |
Mogłaby być jeszcze atrakcja czyli na przykład w soboty samochody mogły by myć panie toples
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przyjdzie czas i na proboszczów... |
dobry pomysl ceny daj nikskie i bede fpadal
|
|
W Łomży niczego nie znajdziesz, mój ojczulek ma kolegę co robił 25 lat w niemczech w mercedesie, teraz ma swój zakład i ma tam wszystko. Chcesz to mogę zapytać o niego. rudy błazen z druhem
|
|
oni to sobie z tymi urlopami szaleją, najpierw był do 3go ,teraz przedłużyli do 18go...ostro. no i lipa że w soboty nie czynne.mimo że klientów zawsze tylu było.
|
|
Kiedyś pewien starszy Pan prowadził zajęcia z yogi. Zajęcia odbywały się w sali na al. Legionów. Wydaje mi się ze miał na imię Waldemar ale nie jestem pewna. Czy on nadal prowadzi zajęcia? Jeśli tak to gdzie? Proszę o kontakt do niego jeśli go znacie.
|
|
Ja również brałem meble na zamówienie od Pana Zielińskiego. Bardzo miły facet dobrze i solidnie zrobiona robota. No po prostu polecam. rudy błazen z druhem
|
|
Polecam z całą pewnością Pana Roberta Karwowskiego, bardzo miły rzeczowy i konkretny facet. Projektował mi mieszkanie, spośród innych ofert projektów projekt Pana Roberta naprawdę mnie zachwycił. Jego studio mieści się przy ulicy Niemcewicza, naprzeciw wyjazdu z Kauflandu. Jak by ktoś był zainteresowany mogę podać numer telefonu.
|
|
dajcie sobie po razie :D
|
|
no co tu gadać jest ch*!owo i tyle :) roboty ni ma, ajpieeee chodzą stadami pałami leją
|
|
Mario no weż nie rób jaj, to jest zabaweczka a czym to się różni od gaśnicy to zapytaj fachowca. Albo pomyśl.
|
|
taka prawda łomża to zasrana dziura
|
|
a co to jest te palringo?
|
|
ryba, ty pacanie a czy ja napisałem coś ze jestem na nie? kutasie... ja sobie w tym mieście radze bardzo dobrze, nie nie narzekam jak takie mendy jak ty, które czekają aż ktoś coś za was zrobi...
|
|
ja też mam wyższe:)
|
|
Heh..., dokładnie wiem, co to jest gaśnica, zapewniam Cię, że lepiej od Ciebie. Kiedyś miałem do sporo do czynienia z gaśnicami proszkowymi. Odnośnie tego produktu, nie testowałem tego sam, widziałem tylko program na TVN-turbo i testujący, jednoznacznie stwierdzili przewagę tego tu produktu nad gaśnicą, szczególnie proszkową. Pytam dlatego na forum, może ktoś się tym bawił i może powiedzieć coś więcej.
|
|
Witam . Jeżeli ktoś znalazł by fioletowy woreczek z biżuterią . W środku był naszyjnik z pacyfką i kolczyki pacyfki. Jak ktoś znalazł proszę o kontakt .
|
|
Gdzie modłabym kupić kolczyki małe z pacyfkami i naszjnik ? Zwykłe, niedrogie ?
|
|
Pod kościołem w czasie odpustu. rudy błazen z druhem
|
|
Haha, to sie pośmialiśmy normalnie. Takie śmieszne .
|
|
No numeru nie pamiętam ale to jest w okolicy ul: Prusa 8. Trzeba podejść w pobliże i popytać przechodniów.
|
|
prosze o kontakt na mikk21@o2.pl
|
|
... może był zezowaty ?
|
|
siemanoo : odebranie praw rodzicielskich matce za utrudnianie kontaktów z ojcem? o czym Ty mówisz? Adam, powinieneś iść z tym do adwokata, taka sytuacja nie może mieć miejsca, sąd wytoczy proces, jeśli nie ma żadnych przeciwwskazań, żebyś widział się z dzieckiem to matka nie robi łaski że Ci te kontakty umożliwi :) pozdrawiam
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Zawsze jak macie umowę i pieniądze jak wpływały wam na konto, to możecie wziąć wyciąg z banku i złożyć w sądzie razem z innymi pracownikami pozew zbiorowy w tej sprawie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |