wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Krzywdząca opinia komisji europarlamentu na temat Polski. Ordo Iuris mówi jak jest

p.s padł parownik, parę groszy i auto chodziło dalej.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Krzywdząca opinia komisji europarlamentu na temat Polski. Ordo Iuris mówi jak jest

czy macie wode w kranach??

Re: Krzywdząca opinia komisji europarlamentu na temat Polski. Ordo Iuris mówi jak jest

to wszystko to jest tak, że twój, mój, jego los jest g... wart. Popatrz na ich pracę, gdzie tu k...wa efektywność????? Chociaż nie powiem, bo 2 osoby są ok.

tak w niedziele na 11 czy mogli byscie mi wyslac na meila te pytania z gory dziekuje kamillo88@interia.pl

Tz ?

wiesz ilę kasy za jego odsiadkę musi państwo wyłożyć
wykarmił byś małą rodzinę

ja też marudę polecam wystarczy poczytać jego posty byłby dobrym
wodzirejem a reszta niech się sama niereklamuje
maruda wygra

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org