Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Krzywdząca opinia komisji europarlamentu na temat Polski. Ordo Iuris mówi jak jest |
p.s padł parownik, parę groszy i auto chodziło dalej.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Krzywdząca opinia komisji europarlamentu na temat Polski. Ordo Iuris mówi jak jest |
czy macie wode w kranach??
|
|
Re: Krzywdząca opinia komisji europarlamentu na temat Polski. Ordo Iuris mówi jak jest |
to wszystko to jest tak, że twój, mój, jego los jest g... wart. Popatrz na ich pracę, gdzie tu k...wa efektywność????? Chociaż nie powiem, bo 2 osoby są ok.
|
|
tak w niedziele na 11 czy mogli byscie mi wyslac na meila te pytania z gory dziekuje kamillo88@interia.pl
|
|
Tz ?
|
|
wiesz ilę kasy za jego odsiadkę musi państwo wyłożyć wykarmił byś małą rodzinę ***** ***
|
|
ja też marudę polecam wystarczy poczytać jego posty byłby dobrym wodzirejem a reszta niech się sama niereklamuje maruda wygra ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |