piątek, 25 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Bp. Williamson poprosi o azyl w Polsce?

Dr Wall ? z relacji - szeroko uśmięchniety, miły, pomaga zdjąć płaszcz swoim pacjentkom, gentelmen pełną gębą - z tym tylko, że powyższy opis dotyczy przyjęć w prywatnym gabinecie... na korytarzu szpitalnym udaje, że nie poznaje ludzi ...

Pozdrawiam

apostata

ks. Tischner:
"Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Bp. Williamson poprosi o azyl w Polsce?

Zbiera się już grupka ludzi na kurs ale w górach.
W Łomży to raczej nie polecam bo były wielokrotne próby ale zawsze coś tam nie teges.
Daj znać na E-malię lub tel. 604170209 to pogadamy.

Ptasia gryba jest prawdopodobnie w Polsce od co najmniej kilku tygodni. Nie przypadkiem łabędzie znaleziono w Toruniu - bo tam łażą ludzie i szybko je zauważyli.
a na róznych rzekach, rozlewiskach, stawach, gdzie ciężko dotrzeć, z pewnościa jest sporo chorych ptaków.
Puszczą lody i zacznie się u nas panika władzy :P

kiedyś jak jeszcze miałem numer w Erze Tak Tak też niemogłem momentami wysłać sms-a typu: NIE WYSŁANO, ale kasy nie pobierali tak jak w ORANGE. to jest nabijanie klientów na dodatkowy koszt, aby pogrubić zawartość własnego portfela.

No bo trza się jednej trzymać.. Adall-ku..:D

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Znam takich, co puszki do skupu targają po dziś dzień i nie wstydzą się, bo niby czego..? :) Że dbają o środowisko naturalne??

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

ale Gosiu nie widziałaś tych kolejek pod Blaszakiem :) sam w nich stałem to wiem ;)

PS Pozdrowienia dla Selekcjonera ;)

Pozdrawiam

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

A pamiętacie kawiarnię "bona"?? we wszystkich kawiarniach wtedy był taki wielki szklany balon w którym krążył sok, robiła się z niego taka jakby fontanna :) Fascynowało mnie to.
A - i jeszcze lodziarnia na starym rynku, wtedy jeszcze plac żeglickiego, pamiętacie, to było jedyne miejsce gdzie były lody z posypką, z ananasem, z czekoladą, rurkami, prawdziwe rarytasy, godzinami stało się w kolejkach :))

a mi sie podobają wszystkie komunistyczne świeta. Nie twierdze ,że do takich nalezy dzien kobiet bo to nie jest prawda. To taki wtret do tematy\u. Tamte świeta to były święta , to się świetowało , bawiło to sie czuło. TERAZ ŻADNE ZE ŚWIAT PAŃSTWOWYCH NIE MA NIC Z TAMTEGO KLIMATU.
I nawet nie mam ochoty nic w te świta świecic.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Nie kumacie sprawy. jedyną rozrwką w łomży i okolicach w wekend jest wyjazd do Jeziorka Szumowa albo do jeszcze większych zbiorowisk pijaków (nie ubliżając nie pijącym)

apostata

ks. Tischner:
"Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Zakład Kamieniarski, producent pomników i nagrobków z kamienia naturalnego: granit. Wykonujemy solidnie, niedrogo i bardzo ładnie. Stara Łomża p/Szosie, ul. Wiejska 11a. www. kamieniarstwo.lomza.pl
tel. 694906114
usługi
Tunery DVB-T2, Telewizja na Kartę bez umowy, Anteny RTV-SAT i Pokojowe, Piloty, Uchwyty, Kable połączeniowe i Akcesoria elektroniczne od 30 lat przy Placu Niepodległości 9 w Łomży. Tu możesz naprawić dekoder, odebrać złożoną, gotową antenę RTV. Służę pomocą, fachową radą i dobrym słowem. Zapraszam Zdzisław Ksepka.
tel. 862163438, 512270930
usługi
Wycinka drzew, pielęgnacja drzew trudnych. Podnośnik koszowy, technika alpinistyczna, wynajem podnośnika, prace instalacyjne i remontowe na wysokości. Frezowanie pni drzew do 30 cm poniżej poziomu gruntu. Usługi rębakiem do gałęzi. Faktura.
tel. 698727998
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org