wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Viktor Orban: rząd węgierski zawetował pakiet budżetowy. Podstawą unijne traktaty

"zmień pań bo brzydko wygląd"

to też brzydko "wygląd"

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Viktor Orban: rząd węgierski zawetował pakiet budżetowy. Podstawą unijne traktaty

Można uzupełnić tusz bez kupowania nowego. Z kolorem tego nie robiłem ale czarny bezproblemowo. Na pewno w Xeromaxie to robią ale zapewne inni też.

Re: Viktor Orban: rząd węgierski zawetował pakiet budżetowy. Podstawą unijne traktaty

Ja robiłam grupe krwi w szpitalu,nie pamiętam ile płaciłam.Krwi nie mogłam oddać bo byłam w ciąży

Ludzie zrozumcie, że eksploatacja każdej drukarki wiąże się z określonymi kosztami, a oszczędzanie na oryginalnych tonerach (kałamarzach) oznacza tylko kłopoty. Mam w tej dziedzinie kilkunastoletnią praktykę, ale specjalnie nikogo namawiać nie mam zamiaru! To tak jak z zakładaniem gazu do samochodu. Jeden będzie jeździł do majstra co tydzień i wszystkim dookoła będzie rozpowiadał ile to on już zdążył zaoszczędzić. A drugi nie będzie sypiał po nocach i będzie sobie wyrywał włosy z głowy z przeświadczeniem, że właśnie zepsuł całkiem dobre auto (w tym temacie też mam doświadczenie). W obydwu przypadkach wszystko jest tylko kwestią osobistej decyzji: czy mieć drożej i komfortowo, czy trochę taniej i z problemami!
Każdy ma swój rozum i niech się nim kieruje!

Następnie, spowiedź i rozgrzeszenie w Sądzie Rodzinnym :)

Trzymajcie się kija i marchewki, bolka i lolka, żwirka i muchomorka, jasia i małgosi, dzieci z bullerbyn, i czego tam jeszcze :-))

rudy błazen z druhem

od amber gold tez byla prokuratura

facmen

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org