Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
25:2 - kolejny sukces PiSlandii. |
Jedno z metod jest wychowanie behawioralne.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 25:2 - kolejny sukces PiSlandii. |
zgadzam się z autorką postu, tez jakiś czas temu składałam tam dokumenty, ale też... dowiedziałam się od pracujących tam koleżanek jak to wszystko wygląda... także jak nie ma się dobrych ba!!! nawet zajebistych dojść to nie ma szans.
|
|
szerokie 5cm kupisz w dawnym POMie na Szosie do Mężenina. Wąskie w markecie budowlanym Legionów/nowa Spokojna.
|
|
czwartek, 06 września 2012 21:22 Umieszczone przez: Sasiad TA dziewczyna nigdy nie była na żadnej dyskotece, kto ją widział w Jeziorku!? Do rodziny bym się przyczepił, bo gubią się w swoich wersjach... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Autor: kobiecyinstynkt (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 07-09-12 10:51 Panie L. niech pan nie będzie taki mądry, jeśli w ogóle można nazwać panem i to z małej litery. Znałam takiego gościa co wyżej s... niż d..ę miał. Tak jak wysoko siedział, tak nisko spadł. Tak to się spada z wysokiego konia. Gościu młody a siedzi już 2 latka bezrobotny. Poza tym to co prawda w oczy kłuje ?Uderz w stół....... Czyżbyś miał coś na sumieniu? Życie to nie bajka. Może chodzi o pana Zbyszka N. należy mu się ten urlop!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |