Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Atak na cywilizację |
Nie wiem i nie chce wiedzieć pierwszą rzeczą na którą zwracam uwage są buty <wpatruje się w ziemie>
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Atak na cywilizację |
moze cos z polskich komedii znacie?
|
|
jak będziesz dobra w tym co robisz to się wybijesz a jak nie to nauka pójdzie w las . Od Ciebie zależy co wyniesiesz z tej szkoły i jak będziesz się przykłądać do zajęć zwłaszcza tych praktycznych dobrze by było iść w tym czasie do jakiegoś salonu fryzjerskiego się podszkolić Co wy tak smucicie Hmm? może lepiej położyć się do łóżka i czekać na śmierć?
|
|
Najlepsza krawcowa to jest na niewiuem jakiej ulicy ale powiem jak trafic trzeba na tym rondzie co jest przy stokrotce tym małym skrecic w prawo to chyba ks,Janusza i caly czas prosto i pozniej skrecic trzeba 2 uliczka w lewo ( bo pierwsza to chyba do dentysty sie skreca) cos takiego i tam sa 2 panie ale extra dzialaja itp POLECAM !!
|
|
Hehe gregsz bo jechales jak szalony :P A nie mozesz na ktorys weekend przyjechac do Lomzy i wziac rower.? Bysmy powtorzyli trase z Piotrkiem :) Piotrek111 chetnie bym razem pojezdzil, ale bez uzytkownika gregsz zabladze po tym lesie takze niestety odpada ehh :/
|
|
moze trzecia uliczka
|
|
tu masz zjazdy pierwszy to 8-09-2012 http://www.zckpiu.pl/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=39&Itemid=107
|
|
Popieram! Trzeba reklamować takich ludzi i takie produkty, smak pomidorów z biedronki lub innych tego typu sklepów jest wręcz odrażający, nie ma to jak swojskie malinowe pomidory, coś wspaniałego!
|
|
robciu Elokwentny komentarz nie ma co :) Ty zapewne jesteś jednym z tych łomżyńskich BIZNESMENÓW, któremu rodzice kupują samochód i sponsorują życie ;) Serio, nie wiem jakim trzeba być debilem aby zwracać uwagę na takie rzeczy jak marka auta czy pochodzenie, numer rejestracyjny, Boże! Ważne jest to co człowiek ma w głowie i w sercu, a czy czarny biały rudy czy zielony to nic nie znaczy. Jeżeli kiedyś zmądrzejesz (czego Ci szczerze życzę jednak równie szczerze w to wątpię) to zrozumiesz. Pozdrawiam a koledze życzę powodzenia w odnalezieniu kobietki ;)
|
|
Witam, jest ktoś może, kto dostał się na pielęgniarstwo stacjonarne 1 st. 2012/2013?? Wiecie coś na temat progu punktowego na ten kierunek?
|
|
Nie, nie mam w tym żadnego interesu żeby reklamować vm. Napisałem tylko, że akurat skorzystałem z numeru w tej sieci, jako alternatywnego rozwiązania w związku z omawianymi w tym temacie problemami orange. Dla mnie nalepszą siecią jest ta sieć, która gwarantuje najlepszą jakość połączeń. Niestety ciągle takowej poszukuję! Na razie pozostaję więc wierny orange, bo w tej sieci mam rodzinę i najwięcej kontaktów. Zresztą orange właśnie przebiło ofertę vm wprowadzając nowy pakiet (18 groszy do wszystkich, także do play) :D
|
|
Poszukuję osoby która dojeżdża do pracy samochodem do Wysokiego Mazowieckiego na godzinę 7 bądź 8. facmen
|
|
Czy w Łomży oprócz laboratorium na ul. Kazańskiej i naszego szpitala jest jakieś miejsce gdzie można zrobić badanie krwi, tak od ręki? Podobno jest coś na Nowogrodzkiej (Certus) ale w internecie są podane błędne nr telefonów... Najlepiej jakby takie miejsce działało popołudniami, czy ktoś z Was wie czy u nas jest coś takiego?
|
|
ja mam super faceta :) męza :) opiekunczy, kochający, uległy :) zyczę wszystkim szczęsliwych związków .....
|
|
Pytaj w zakładach blacharsko-lakierniczych facmen
|
|
zrob sama wlasnymi silami
|
|
Radiowozów było aż tyle ze względu na wizytę papieża.
|
|
nie rozumiem dlaczego za darmo, niech zarabiaja jak wszyscy, niech placa skladki na rozne ubezpieczenia
|
|
ale ksiadz tez ma rozne potrzeby i chodzi na zakupy moze mniej niz przecietny czlowiek, zreszta ja wcale ich nie bronie, tylko mysle,ze ksieza powinni brac czynna role w naszym zyciu powinni spolecznie udzielac sie do tego sa przeznaczeni. inna sprawa jest to w jaki sposob to robia i czy nie sa zbyt dociekliwi i nie integruja zbyt w intymne ludzkie zycie
|
|
Opel nie jest zły samochód tylko żeby nie Calibra ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |