środa, 19 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kim trzeba być?

Co masz przeciwko księżom ? Czy twoje dziecko będzie uczył złego czy zgodnie z dekalogiem.Jeżeli nie wieżysz w BOGA to nie posyłaj na lekcję religi nikt Cię nie zmusza.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kim trzeba być?

Treść jest ukryta

Czy ktos wie kiedy sa pierwsze zajecia ?

to zrobmy tak mam golfa do polerki teraz jezeli jestes fachowcem jak twierdzisz spoleruj go za mnie ale tak zeby moj klient byl zadowolony wtedy zobaczymy czy sie znasz. a oglaszam sie jak inni zeby przetrwac na rynku kolego.

Religia w szkolach to fikcja. Katecheci nie podlegaja dyrekcji szkoly. Wynagrodzenia ?????/ Mam nadzieje ze sie to zmieni , beda oszczednosci np. na dodatkowe zajecia sportowe ,swietlicowe irp. Natomiast religia tylko w miejscu do tego zbudowanym czyli kosciol. Sadze ze i mlodziez bedzie sie zachowywala na tych lekcjach z powaga tego miejsca

Zapytaj w sklepie komputronik na legionów, serwis ProCop, ja kiedyś u nich kupowałem zamienniki. W tym bloku za Prymą.

szukają świerzego mięska...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org