Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS-owskie wazeliniarstwo |
ptysiu91: W Paintcie, to Cie robili.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiS-owskie wazeliniarstwo |
|
Ptysiu a o czym ja pisałem???
|
|
ja uwielbiam Ptysie
|
|
|
Kefas, przykro mi bardzo, niestety brak mi informacji. Mam również pewne wątpliwości. Nie bardzo wiem, który krzyż był karawaką, a który np. krzyżem prawosławnym. Pamiętam krzyż, który być może był karawaką ustawiony po prawj stronie grobli prowadzącej do mostu w Piątnicy w ciągu krajówki nr 61. W tym miejscy stoi teraz chyba zwykły krzyż. Ma zowsze Łomża
|
|
KiLeR! a dlaczego Ty jeszcze nie śpisz o tej porze? Ma człowiek (mmm) problem, to go zgłasza i jest to temat jak każdy inny. Mniemam, że skoro umiesz odpalić komputer jesteś dużym chłopcem i powinieneś rozumieć zna czenie słów "forum ogólne". Pozdro dla Ptysia!
|
|
Dobre rady 1.Dzień wcześniej napić się z kolegami, że idzie się do Wojska i to dużo 2.Dzień wcześniej wdać się w bójkę (i oberwać samemu a nie to, że komuś się oberwie) 3.Iść na komisje na porządnym kacu(no może po jednym piwku) 4. Powiedzieć, co się o nich myśli o szacownej komisji - Wyślą do psychologa 5. Powiedzieć psychologowi, co się o nim myśli -wrócić z papierami do szacownej komisji 6.Opijać z kolegami nie pójście do wojska Wiem, że to nie do wiary, ale nie jednemu tak się udało nie iść do wojska;) Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |