Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
rakuje łóżek i respiratorów. \"We wszystkich regionach Polski\" |
O której godzinie zaczyna się ta ''ustawka'' ? facmen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: rakuje łóżek i respiratorów. \\\"We wszystkich regionach Polski\\\" |
Ale 15 kanałów trzeba ciągnąć z Białegostoku, u mnie antena nie odbiera z Muxu w Krynicach, a słyszałam, że na jesieni ma być dostępny Mux 2 w Łomży.
|
|
I co mam jeszcze moze za to zaplacic? Haha dobre sobie facmen
|
|
poza tymi treningami na skwerku i trojkacie nie ma w Łomży Krav Magi. ale w Białym sa treningi: Zapisy mailowo: info@kravmaga.bialystok.pl lub telefonicznie: 604 576 088 Zajęcia prowadzone są w Zespole Szkół Zawodowych nr 2 przy ul. Świętojańskiej 1 Pozdro
|
|
Mam pytanie gdzie można kupić fotelik na rower ( w dobrej cenie) albo może ktos ma do sprzedania . Dziekuje
|
|
ale nie doszedł bo konto niedostępne...
|
|
wyczarowalaś hicior na jutrzejszy wieczór jak to mówia w tańcu z gwiazdami jedzieszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz z nami Kasia..
|
|
Park maszynowy jest inwestycją bardzo potrzebną. Jego powstanie wiąże się się z uruchomieniem nowych miejsc pracy! Pod warunkiem, że sprawy nie schrzanią wasi urędnicy; np. że dyrcio waszego urzędu zatrudnienia nie poinstaluje tam swojej bliższej i dalszej rodziny: braci, szwagrów i kto wie kogo tam jeszcze. Łomża jest słynna z takich pociągnięć personalnych i samowolki niektórych przydupasów, którzy powinni dbać o was, wasze miejsca pracy, a nie tylko o swoich pociotaków. Najczęściej zwykłych meneli. Ale i ścieżki rowerowe też muszą powstawać - to przecież ma służyć bezpieczeństwu!
|
|
Co do KRAV MAGI w Bstoku słyszałam dużo pozytywnych opinii, tylko szkoda, że jednak już tam nie mieszkam, bo dwa razy w tygodniu takie wypady no cóż kosztować trochę będą i pieniężnie, ale i czasowo :(
|
|
W Alma Mater są grupy dla dorosłych, tylko np. ja miałam raz taką sytuację, że nie było na moim poziomie grupy wiekowej i chodziłam z osobami o 10 lat młodszymi (gimnazjalistami i licealistami) :/
|
|
W serwisie rowerowym na Bema,ostatnio się dowiadywałam...ceny to 199 i 220zł z atestem....;-)
|
|
Ciężka sytuacja Ją do tego zmusiła,że posunęła się do takiego czegoś...taka Nasza Polska rzeczywistość...
|
|
Nikt nie wie?
|
|
Przy Piłsudkiego w sklepie rowerowym GIANT, ja zakupilem model POLISPORT Bilby RS. Uzywam od ponad roku i jest bardzo OK. Mocowany do ramy (rury podsiodlowej) adapter, w ktory wpina sie fotelik, takze nie ma klopotu z jego ewentualnym szybkim wypieciem, plusem jest lekko regulowany kat oparcia.
|
|
Witam, interesuje mnie gdzie w Łomży jest skup czarnego bzu-może ktoś wie?
|
|
PleasurmexC18 jeśli kupione było w trakcie trwania małżeństwa i nie mieli intercyzy to tak samo Jej jak i Jego... ForumowyTroll jeśli facet jest nic nie wartym myślącym ch...jem bezmózgiem to możesz mieć p...kę ze złota,a i tak pójdzie bokiem...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |