Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CUDA, CUDA ogłaszają !!! |
ten budynek stoi na ul dwornej i jest tam bank teraz.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CUDA, CUDA ogłaszają !!! |
hmm... a nieco dokładniej? Ale niedaleko skrzyżowania od strony Południa,czy od stromy Nowogrodzkiej? Czy chodzi może o zakład wulkanizacyjny/serwis ogumienia na Sikorskiego? (ten z żółtymi flagami?)
|
|
Aha,już wiem.Wielkie dzięki :)
|
|
Jechowych to ja czesto spotykam bo na moim osiedlu maja miejsce gdzie odbywaja sie ich spotkania.po takim spotkaniu zawsze zaczepiaja ludzi(raz to ich nawet posluchalem, ale jak nastepnym razem chcieli pogadac to ja im: spierd...alajcie) nie lubie Jechowych ani Żydow.wogole nikogo nie lubie:P
|
|
NIUNIEK, pisz o sobie z łaski swojej.
|
|
Ptysiu80 dzieki za zdjecie bo pokazałeś budynek o ktory chciałem się zapytać: - powiedzcie mi co wiecie na temat tego budynku po lewej stronie zdjęcia zamieszczonego przez Ptysia80 pozdrawiam
|
|
Witam,naszych kierowcow ciezko jest przekonac do przestrzegania przepisow drogowych,ale naprawde jak logicznie pomyslec,jezeli by kazdy kierowca przestrzegal przepisy drogowe to nie bylo by wypadkow. np.przebywalem kilkanascie lat w RFN,tam jest naprawde kultura jazdy, kierowca jest wpuszczany gestem kultury na droge glowną z drogi podporzadkowanej, nie wspomne juz o innych gestach. waldek27
|
|
autochton: przeciez na lewym mniej studzienek... ;)
|
|
Mupphets show Rules. Siedziałem jak wryty oglądając bajeczke w TV. Moja młodośś coś pieknego. a szczegół, że ktos nazywał mnie żaba
|
|
niestety, szukałem i nic z tych serialowych odcinków nie znalazłem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |