Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ks. dr Zdzisław Lipiński: "Nasze miejsce w Europie" |
Jeżeli Tiger jest taki madry to niech poda dla maksymalnego odkręcenia grzejników jaka powinna być temperatura w mieszkaniu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ks. dr Zdzisław Lipiński: "Nasze miejsce w Europie" |
Dzięki za informację. Według moich informacji maksymalne ustawienie termostatu to jest 24 stopnie i po osiagnięciu tej temperatury grzejnik powinień się wyłączyć. W moim mieszkaniu przy maksymalnym ustawieniu termostatu nie zadarzyło się żeby grzejniki się wyłączyły. Moim zdaniem za nisko są ustawione parametry na węzłach.
|
|
ja chciałbym żeby drzewka rosły na wyniesieniu z szkołą "dziewiątką" dookoła "stadionu prezesa" Pozdrawiam! I poproszę dąb czerwony między kępą brzóz, a śmietnikiem od strony księżnej anny, a miedzy kępą brzóz a ulicą poproszę katalp (-a? -ę? jak ta indiańska nazwa się odmienia? :) ). Czy mogę już tu zamówić dąb i katalp(-a? -ę? jak ta indiańska nazwa się odmienia? :) ), czy mam wygenerować jeszcze trochę ruchu w sieci i wysłac maila? :D pozdrwiam wszystkich serdecznie! Zielonym do góry!!! (wielu ludzi w Łomży nadal nic nie wie o tej akcji) Bratniak
|
|
Z tego co obserwuje to p.Ksebki jest strasznym oszołomem.Jestem zwolenniczką radykalnych rozwiązań;na taczkę go i poza Łomżę.
|
|
....miasto bez kolei...... To się wydaje na końcu Świata, ale to wciąż tylko narzekanie....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |