poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ks. dr Zdzisław Lipiński: "Nasze miejsce w Europie"

Jeżeli Tiger jest taki madry to niech poda dla maksymalnego odkręcenia grzejników jaka powinna być temperatura w mieszkaniu.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ks. dr Zdzisław Lipiński: "Nasze miejsce w Europie"

Dzięki za informację.
Według moich informacji maksymalne ustawienie termostatu to jest 24 stopnie i po osiagnięciu tej temperatury grzejnik powinień się wyłączyć.
W moim mieszkaniu przy maksymalnym ustawieniu termostatu nie zadarzyło się żeby grzejniki się wyłączyły.
Moim zdaniem za nisko są ustawione parametry na węzłach.

ja chciałbym żeby drzewka rosły na wyniesieniu z szkołą "dziewiątką" dookoła "stadionu prezesa"

Pozdrawiam!

I poproszę dąb czerwony między kępą brzóz, a śmietnikiem od strony księżnej anny, a miedzy kępą brzóz a ulicą poproszę katalp (-a? -ę? jak ta indiańska nazwa się odmienia? :) ).

Czy mogę już tu zamówić dąb i katalp(-a? -ę? jak ta indiańska nazwa się odmienia? :) ), czy mam wygenerować jeszcze trochę ruchu w sieci i wysłac maila? :D

pozdrwiam wszystkich serdecznie!

Zielonym do góry!!!

(wielu ludzi w Łomży nadal nic nie wie o tej akcji)

Bratniak

Z tego co obserwuje to p.Ksebki jest strasznym oszołomem.Jestem zwolenniczką radykalnych rozwiązań;na taczkę go i poza Łomżę.

....miasto bez kolei......
To się wydaje na końcu Świata, ale to wciąż tylko narzekanie....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org