Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
A to prawda, że pokonaliśmy wirusa? Mateusek \"Pinokio\" Morawiecki tak twierdzi. Nie wierzycie? |
Panowie wklejajcie linki: wystarczy tylko przed postawić taki znaczek < i na koniec > i mamy link < http://www.youtube.com/watch?v=zYFmjimcrUo&feature=youtu.be > Tylko wszystko łącznie i postanie link
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: A to prawda, że pokonaliśmy wirusa? Mateusek \\\"Pinokio\\\" Morawiecki tak twierdzi. Nie wierzycie? |
a ogolnie to tv dekoder dvd i laptop..a ile chcesz...kurier koszt max 70zl..
|
|
Re: A to prawda, że pokonaliśmy wirusa? Mateusek \\\"Pinokio\\\" Morawiecki tak twierdzi. Nie wierzycie? |
Dzieki dzieki :)
|
|
Chciałaś raczej porozmawiać o osobie na forum a nie z osobą ... Urzekła mnie Twoja historia :), straszne ... Takich rzeczy się nie robi publicznie, jeszcze beszczelnie nagabujesz piszących tutaj czy znają dziewczynę i czy coś o niej wiedzą, wskazujesz na miejsce pracy gdzie pracuje owa osoba, ***** ! czy nie jest to beszczelne! i twierdzisz że chciałaś z nia porozmawiać ! pisząc i wywlekając brudy na forum 4Lomza ... no sorry ale jest to szczyt beszczelności ... Tysiące związków rozpadają sie przez zdrady i nikt nie opisuje nikogo publicznie, z tym da się żyć to nie jest ani kalectwo ani choroba śmiertelna... Nie wierzę osobiście w to co tu wymyślasz i to co robisz jest krzywdzące dla osoby o której chcesz pisać ... OBŁUDNE !!!
|
|
dziwnie piszesz moze to ty Kasiu skoro to tak cie oburza! Ja nie krzywdze tej osoby to ona skrzywdzila mnie i to mocno!!!!!
|
|
w okolicy takie robi lub ewentualnie mozna kupic??? Konkretnie chodzi mi o rzymskie garnki!Moze w soboty w Nowogrodzie sa tacy sprzedawcy? Jesli ktos wie bardzo prosze o informacje. Kasia..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |