Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowa inicjatywa proaborcyjna i pro-LGBT z poparciem rządów największych państw Europy |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowa inicjatywa proaborcyjna i pro-LGBT z poparciem rządów największych państw Europy |
dom ma 10,5x16,5, parterowy z poddaszem użytkowym. Najdroższy był dach, kopertowy, 4 kukawki, ale taki chciałem. Nie podobają mi się dachy dwuspadowe , 1/3 postawiłem sam, potem musiałem wyjechać i resztę wykonała firma budowlana. Gdybym od razu wziął ekipę, byłoby znacznie drożej
|
|
Re: Nowa inicjatywa proaborcyjna i pro-LGBT z poparciem rządów największych państw Europy |
poza tym wspolpracuja z duza iloscia elektrykow hydraulikow itd wiec mozesz sie zapytac rudy błazen z druhem
|
|
Jade sam i mogę zabrać do trzech osob,niedziela wieczorem - zadz. tel 728-542-689
|
|
Witam ktoś może ma na sprzedaż pieska Chihuahua krótko-włosy lub jakiś namiar na hodowce ? rudy błazen z druhem
|
|
Ja wracam z Gdanska do Łomzy jutro (Niedziela 19.08.2012) Dwa miejsca wolne 40zl osoba 663680021
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |