Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
homofob ministrem edukacji !!!!!!!!!!! |
RETRO! facmen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: homofob ministrem edukacji !!!!!!!!!!! |
Smakowicie i soczyście.... http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=w_f0WrvTIk8#!
|
|
nawet jak to zrobi to co? w koncu to ty dostaniesz po tylku, a to co piszesz jest jednak karalne;] Co do tematu, na prawde szkoda ;/
|
|
Może ktoś mi podpowie, któż grał dziś na osiedlu w ok. Mazowieckiej...jakaś orkiestra?
|
|
a gdzie wesele ? ktośiek
|
|
dla mnie nr 1 to kebab na dworcu (nawiększy przemiał a więc i jakość czyt. świeżość, najlepsza) nr 2 to matysiaki (cena adekwatna do jakości) nr 3 to grec (tak wysoka pozycja za wielkie poświęcenie - wbrew ekonomii - w dostarczaniu produktów prosto z grecji - tak się reklamują), stokrotka2009 może kaufland bierze kalmary od Greca bo oni latają i dostarczają non stop - a ty nie pomyślisz tylko od razu wyczuwasz lipę. Ogarnij się.
|
|
na długiej w 3 sklepach ;) trzeba pochodzić;)
|
|
Matylda nie miej mi za złe, ale z tego co piszesz to on Ciebie traktuje jak przedmiot jakiś. Spójrz na sprawę z boku. Nie słuchaj go jak się robi umilny, bo on tak robi wiedząc, że to na Ciebie działa. Postaw mu się... Każdy człowiek ma swą godność i wartość. Ja także mieszkałam z moim byłym i za bardzo się rodzina wpierdzielała... Niby byłam najważniejsza, ale nie byłam ślepa... Nie wierzmy słowom, a czynom, kochane... Druga rzecz, którą też miałam do czynienia - brak zaufania... Ów brak sprawia, że ludzie stają się dla siebie obcy... i ciężko sprawom przywrócić dawny bieg... 3maj się kochana... mala22 gratuluję:)
|
|
brunet wieczorową porą:D powodzenia w poszukiwaniach życzę :)
|
|
brzyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyydka :) a te zęby hahahaha
|
|
baby są zawsze święte i udają niewinniątko
|
|
W każdej Parafii działają Koła różańcowe lub Odnowy w Duchu Świętym to są miejsca w których można poruszać takie tematy:) Więc zbieżcie się i napiszcie petycje Rady Etyki Mediów że wam tfi Młodzieżowa się nie podoba. Tylko mocno zaakceptujcie że za dużo golizny jest tfi:)
|
|
bo faceci nie rozumieją problemu. ma byc jak oni chca i koniec
|
|
Bo już z niego wyrosłam.
|
|
Przepraszam bardzo ale nikt nie prosił o wypowiedz takich ludzi jak luka.s, raqlan, 4feeter bo ich posty sa idiotyczne i zbedne... Reprezentują tutaj akurat swoja nude i piszą zeby wkurzac innych...Dzieciarnia!!!
|
|
Mogę pogadać z siostrą,ale co ja z tego będę miał?
|
|
Bo takie jest prawo facetów!!!!!!!!!!!!!!!!! A wy macie siedzieć w domach i pilnować garów !!!!!!!!!!!!!! z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
_maly_ nie w tym rzecz. Każdy lubi coś nowego przeżyć... Więc niech nam nie wmawia nikt, że się kogo da "upilnować". Jak chce to i tak pójdzie w bok. Może tej kobiecie jest to potrzebne do rozwodu czy po prostu chce skrócić mężowi labę... nie wiem, ale szczerze współczuję. facmen
|
|
marudeuszu wiem kim jestes:) ***** ***
|
|
adamosxx:) Podziwiam twoją dociekliwośc :):)
|
|
nie zaginął, tylko nie pilnowałaś i uciekł od nieodpowiedzialnej właścicielki. wkurza mnie już to niesamowicie, że kilka razy w tygodniu jest temat o zaginionym psie. ludzie, nie umiecie się takim zwierzakiem zająć to kupcie sobie rybkę, może nie ucieknie! przez nieodpowiedzialność właścicieli biedny zwierzak cierpi, biega zdezorientowany bez wody i pozywienia.. „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
Tego byśmy nie chcieli :) nie, groźna to ja nie jestem... Na pewno mnie z kimś nie mylisz?
|
|
Poszukaj w google telefonu do rzecznika praw konsumenta, on ci powie co z tym zrobić
|
|
zaoszczędzić to można pieniądze, klawiaturę można ewentualnie oszczędzić ;]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |