Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kasta i jej standardy |
Święta racja. Byłem tam we wtorek zamówiłem wołowinę z warzywami i kurczaka w cieście. Od samego początku było coś nie haloo - koleś przykrywał woki pokrywkami i podlewał co chwila wodą. Reasumując - dostałem 10g wołowiny z warzywami na parze - zero sosu, a kurczak w cieście to nic innego jak kotlet schabowy pokrojony w kosteczkę w panierce - całość posypana wiórkami kokosowymi które się niestety przypaliły w oleju. Co prawda dostałem 3 sosy w pojemniczkach - woda z jakimś barwnikiem. Totalny Złoty Klops.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kasta i jej standardy |
ktoś tam wyżej pisał, że idzie :P
|
|
Autor: Kurczak (---.centertel.pl) Data: 16-08-12 20:38 a jakiej relacji ? przewoźnik ? Kurczak1980 Przejazd pociągu specjalnego odbywa się na następującej trasie: Białystok - Łapy - Sokoły - Czerwony Bór - Śniadowo - Łomża - Śniadowo - Ostrołęka - Goworki - Ostrołęka - Grabowo - Ostrołęka - Ostrów Mazowiecka - Małkinia - Białystok. Skład pociągu będzie składał się z : SM42 + 3x111A PKP IC czyli prosto mówiąc lokomotywa + 3 wagony.
|
|
Na pewno sa :) Wiele osób nie udziela sie na forum ale czyta systematycznie :) rudy błazen z druhem
|
|
opiekunka calodobowa? tu w italii jest bardzo duzo takich starszych ludzi co maja opiekunki, jak jest osoba chodzaca i z demencja lub alzhaimerem to najczesciej jest opiekunka na dzien, ale lokalizator jest na rece w formie branzoleki wraz z apisem kto co gdzie mieszka i nr tel, ludzie ci czasami sa sprytniejsi od niejednej opiekunki i jak maja taka potrzebe spacerowania zrobia to!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |