Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
żydowska supremacja nad gojami w Polin jeszcze nigdy nie była tak przygniatająca... |
Fakt,ze wszystkim nie można dogodzić... Ja jakąś zbytnią wielbicielka "motoryzacji" i wyścigów nie jestem ale z niecierpliwością czekam na NIGHT POWER choćby dlatego ze to "jakiekolwiek" nowe doświadczenie w życiu. Większość marudnych ludzi mogłoby też ruszyć swoje szanowne cztery litery i być tam choćby z ciekawosci. Będą mieli chociaż o czym potem pogadać a nie tylko narzekać jak to jest biednie i źle...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: żydowska supremacja nad gojami w Polin jeszcze nigdy nie była tak przygniatająca... |
Mi się bardzo podoba tego typu realizacja strony. Jednak tak kiepskie reklamowanie na forum jest nie taktem. Fajnie, że coraz więcej ludzi zdaje sobie sprawę z reklamy, tylko zła prasa może szkodzić. Jeżeli będziesz zainteresowany innym rodzajem reklamy to zapraszam. Kontakt oczywiście poza forum:)
|
|
Re: żydowska supremacja nad gojami w Polin jeszcze nigdy nie była tak przygniatająca... |
:))
|
|
czekam na Bitwe na głosy tam to dopiero będzie ubaw.
|
|
znam na Szkolnej dwa obok siebie i puste!!!!!!!!! :))) chyba , ze ja bym wynajmowala to byloby co innego -sasiadce napewo by nie odmowili! ale ja nie potrzebuje.
|
|
Ja26 dokladnie! prosze! bo naprawde mam sytuacje podbramkowa! ***** ***
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |