Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Będzie można kraść, oszukiwać, używać siły, byle tylko uzasadnić to walką z epidemią |
Ciekawa inicjatywa... popieram... Mam zamiar też być, może nawet z moim Dalmatyńczykiem... ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Będzie można kraść, oszukiwać, używać siły, byle tylko uzasadnić to walką z epidemią |
Ja też jeszcze nie dostałam potwierdzenia.. A co z początkiem roku, to na pewno z czasem się dowiemy :D
|
|
Re: Będzie można kraść, oszukiwać, używać siły, byle tylko uzasadnić to walką z epidemią |
Ile kosztuje taki specyfik?
|
|
480 zł cena może nie dla wszystkich atrakcyjna, ale jedno opakowanie wystarcza na pół roku a to zmienia postać rzeczy. Podobno gdybym kupiła kilka sztuk zapłaciłabym mniej ale nie miałam takiej potrzeby ani też z kim się złożyć. Ale teraz chciałabym dowiedzieć się czy naprawdę te efekty są tak duże. Jak coś wiecie to piszcie.
|
|
Do roboty a nie tylko na forach siedzo i narzekajo - kartofle zapyziałe buhehehehehehehehehe
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |