Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szefowa KE zapowiada rewolucję LGBT: jesteś rodzicem w jednym kraju, jesteś rodzicem w każdym kraju |
zapomniałem jeszcze dodać koszty: chudziak+stropy ok 15000zł okna dachowe, parapety+350 szt stempli, gwoździe, cement, tutaj nie pamiętam ceny dokładnie, musiałbym zliczyć f-ry , a mi się zwyczajnie nie chce jest tego trochę
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szefowa KE zapowiada rewolucję LGBT: jesteś rodzicem w jednym kraju, jesteś rodzicem w każdym kraju |
A jak przeciętny Polak ma chodzić uśmiechnięty skoro o 7 rano pomyka do pracy lub"roboty", a więcej wydaje niż zarabia. Ciągły stres, frustracja, wszystko się kumuluje i musi gdzieś znaleźć ujście, do tego tak jak przedmówcy opisali - ogłupiające media, sprzedajne programy szerzące nienawiść, ale mała.czarna211 ciesze się, że są jeszcze ludzie przejmujący się tą sytuacją.
|
|
Re: Szefowa KE zapowiada rewolucję LGBT: jesteś rodzicem w jednym kraju, jesteś rodzicem w każdym kraju |
Szukam osoby która zna się na WordPressie i mogła by mi udzielić kilku wskazówek odnośnie dodawania kodów do plików.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |