niedziela, 06 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
pani sedzia Małgorzata Zwierzyńska uzasadnia...

Proszę o podanie adresu e-mail lub kontakt -> arturos86@o2.pl

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: pani sedzia Małgorzata Zwierzyńska uzasadnia...

z tego co wiem tvn idzie z białego więc jakiś kierunek lub siatka z LNA-177

najlepiej w pokoju ;), wpłatomat euronetu także powinien obsługiwać

Wczoraj byłam z mężem w restauracji GREC,bardzo dobre jedzenie,obsługa miła i mimo dużej ilości klientów nie czekaliśmy zbyt długo.Ceny bardzo przyzwoite.

nudzisz sie i chcesz powkurwiac ludzi(co z tym idzie zwierzeta)?

bo raczej nie sadze ze ci potrzebne do odstraszania wron ;]

Dzięki. A sam wzmacniacz dostanę w którymś sklepie w Łomży?

a za miesiąc na ulicy będzie bo dziecko się znudzi a rodzice nie wyjdą na spacer. Sorry ale tak to widzę oczami wyobraźni. Żeby przyszło za płacić za pieska rasowego troszkę kasy, to piesek byłby pilnowany i traktowany jak jajko. Wybacz mój komentarz jak widzisz to inaczej, ale szkoda mi porostu zwierząt. I nic osobiście.

W Łomży tylko Grec i Retro, może jeszcze labirynt.

Polędwiczki wieprzowe są w cenie poniżej 30 zł a nie 42 jak ktoś nadmienił wcześniej.

Wszystkie inne lokale nie mają się czym pochwalić.

W sytej pannie myślą, że jak ziemniory trzymają w lodówce a potem je trochę podpieką to klient nie wyczuje, że są uzdrawiane.

Pierwszy i ostatni raz.

Pokażcie mi takiego kogoś kto kupił mieszkanie czy dom i nie urządził go po swojemu inaczej mówiąc wyremontował na swój sposób i pod swoje wymagania. Sprzedałem mieszkanie 74 m2 (okazyjnie kupiłem dom) w którym dopiero co zakończyłem gruntowny remont ,wymiana okien stolarki drzwiowej, podłogi, łazienka WC i kuchnia nowa glazura i terakota w modnych kolorach, mieszkanie podobało się wszystkim znajomym i nowym właścicielom też, ale jakie było moje zdziwienie jak po kilku miesiącach dowiedziałem się że wszystko skuli i położyli nowe. uważam że remont domu czy mieszkania przed sprzedażą jest po prostu wyrzuceniem pieniędzy w błoto. Myślę że nie warto kupować domu czy mieszkania po remoncie raz że zapłacimy więcej dwa że i tak urządzimy wszystko po swojemu. Za 400 tys. można kupić duży dom z dość dużą działką 10 ar. w bliskiej okolicy Łomży powiedzmy do 10 km dzisiaj śmieszna odległość.

OjciecR

masz rację 4 lata temu ceny były bardzo wysokie od tego czasu zatrzymały się i bardzo powoli ale spadają

Brzeczyszczykiewicz ma rację, bardzo się zastanów jeśli jesteś osobą odpowiedzialną, bo to nie dziecko będzie karmić, wychodzić na spacer i kąpać.

Idź prywatnie to inaczej patrzą na problem $$$$$$

OjciecR. eeeeee... Ty perfidny ile czyjeś życie kosztuje 500 złociszy? Ile weżmiesz kasy żeby komuś życie zniszczyć????? Wytłumacz w necie że nie jesteś parszywcem.

I ja również mogę polecić p. A. Sacharczuk :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Hydraulik z doświadczeniem podejmie się wszelkich awarii po godzinie 17, także w godzinach nocnych 7 dni w tygodniu oraz święta.
tel. 517039499
nieruchomości
Sprzedam mieszkanie M-4 64 m2 Białystok Centrum I piętro, budynek IV piętrowy, duży taras, szkoły, przedszkola, szpital blisko. 13 500 zł/m2.
tel. 732234410, 732235311
usługi
Pranie dywanów w kąpieli wodnej metodą Na Wskroś, profesjonalne pranie przy użyciu urządzeń pralniczych. Odbieramy dywany od klienta. Ozonowanie dywanów Gratis!!!
tel. 506104087
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org