wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ponieśliście sromotną klęskę.

Bo nikt się więcej nie zglasza na spotkanie :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ponieśliście sromotną klęskę.

A co ja mam zrobić? Jesteśmy po ślubie już ponad 5 lat i problemem jest to,że mój mąż jest chorobliwie zapatrzony w rodziców. Oni mogą wszystko krytykuja obrażają wyśmiewają... wg męza oni nie robią nic złego a wszystko jest moją winą bo ja ich prowokuję...
Moja praca jest nic nie warta bo to wolny zawód a jedynie praca jaką wykonują teściowie jest tym co jest jedyne słuszne i warte aby być godnym człowiekiem.

Jak tylko cos sie z mężem pokłocę to zaraz wkracza teściowa lub teść z zapytaniem co się dzieje i zaczyna się awantura a mój mąż stoi i tylko sie przygląda bez słowa pozwalając wrzeszczeć na mnie jeżeli ja coś odpowiem to oskarża mnie ,że wszystko jest moja winą bo powinnam spuścić głowę i słuchac tego bo oni mają rację bo są starsi i więcej w życiu przeszli:(
Kilka razy usłyszałam ,że jak sie nie podoba to mogę się pakować bo mieszkam u męża a nie u siebie ...

I jak tu żyć? Kocham go ale on mnie rani a ja boje się podjąc decyzję o odejściu :(
Nie mam na to siły bo żadna rozmowa nie pomaga bo wciąz słysze ,że wszystko jest moją winą...
Wciąz chce mi się płakać...
Mąz potrafi być czuły i kochany ale jak tylko przyjdą teściowie to zmienia sie o 180 stopni jest opryskliwy niemiły i wredny tak jak by chciał pokazac przy nich jaki on jest stanowczy i władczy...

Teściowie sobie pójdą i zmienia sie w miłego i kochanego... ale jak tak można??
Jak można wytłumaczyć ,ze robi źle skoro on tego nie przyjmuje do wiadomości, że tak nie można??

Re: Ponieśliście sromotną klęskę.

hahhahaha jaki pojazd hahahhah omg .... hahahahhahahha ;D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org