Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
MEN stworzył system, w którym stara się umyć ręce od tego, co się wydarzy\" |
Moja znajoma miała pierwszą cesarkę a drugie rodziła sama więc ma porównanie - powiedziała że o wiele bardziej woli to drugie rozwiązanie :) Fakt. Ja po cesarce leżałam kilka dni w bólach i w cierpieniu..a te co same rodziły śmigały po korytarzu już tego samego dnia.. :))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: MEN stworzył system, w którym stara się umyć ręce od tego, co się wydarzy\\\" |
|
Re: MEN stworzył system, w którym stara się umyć ręce od tego, co się wydarzy\\\" |
Polecam firmę REMIX ale pewnie trochę poczekasz na wolny termin, niestety numeru nie mam, ale właściciel mieszka na Bernatowicza, na pewno ktoś Ci wskaże gdzie.
|
|
A może należałoby zadzwonić do dziekanatu i się zapytać o to :P
|
|
ŚLUBOWALIŚCIE NA DOBRE I ZŁE. TAK NIE MOŻNA SIĘ SZYBKO PODDAWAĆ. PISZESZ, ŻE KOCHASZ ALE NIE WIESZ CO TO MIŁOŚĆ. POLECAM SZCZERĄ ROZMOWE Z MĘŻEM, A NAWET TERAPIE W PORADNI. A JEŚLI MACIE DZIECI, TO MYŚLAŁAŚ O DZIECKU, O JEGO DRAMACIE. WIDZIAŁAŚ ZA KOGO WYCHODZIŁAŚ ZA MĄŻ, TAKI BYŁ I WTEWDY. ZASTANÓW SIĘ DLACZEGO TAK SIĘ DZIEJE. NIE MYŚL CO ON NIE ROBI, TYLKO POMYŚL JAKA TY JESTEŚ. CZY TY JESTEŚ TAKA JAK PRZED ŚLUBEM, LUB PO. ZMIEŃ SIĘ SAMA. POROZMAWIAJ A MĘŻEM. TWOŻYCIE JEDNO CIAŁO, PRZYSIĘGALIŚCIE SOBIE MIŁOŚĆ. TEGO NIE MOŻNA POCHOPNIE PRZEKREŚLAĆ. WIDAĆ MĘŻOWI ZALEŻY SKORO OBIECUJ, POMÓŻ MU W DOTRZYMANIU OBIETNICY. WSPIERAJ GO. POZDRAWIAM.
|
|
FAJNE I NIEDROGIE MEBLE SĄ NA AL. LEGIONÓW SKLEP " BODZIO" NIEDALEKO MAC DONALDU, PO PRZECIWNEJ STRONIE ULICY W PRAWO. JA TAM ROBIŁAM ZAKUPY I JESTEM ZACHWYCONA.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |