Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Niezwykłe wyznanie Roberta Lewandowskiego! Przypominamy, co polski snajper mówił o swej wierze |
no na podstawie od lekarza beaty r. z szpotala ze z powodu ze sluchem mam napisane na zaswiadczeniu ze wskazane jest cesarskie cięcie. i i interesuje mnie to czy jak dam lekarzowi to czy on mi teramin jakis da czy jak ? czy az bede rodzic dopiero bedzie cesarka?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Niezwykłe wyznanie Roberta Lewandowskiego! Przypominamy, co polski snajper mówił o swej wierze |
Coście tak się uczepili tego tematu, Wasze komentarze nic już nie zmienią a sprawią przykrość rodzinie. Co się stało to się nie odstanie niestety.. a jeżeli chcecie plotkować i wyrażać swoje zdanie to sobie ze znajomymi prywatnie pogadajcie i wymieńcie uwagi! Zrobił błąd, a Waszych uwag już nie przeczyta! Uszanujecie rodzinę..
|
|
Re: Niezwykłe wyznanie Roberta Lewandowskiego! Przypominamy, co polski snajper mówił o swej wierze |
Głupie pytanie-miał slipy czy nie miał.Przecież wyraźnie napisałam,że miał na sobie tylko koszulę-nic wiecej!!Beznadziejne są te wasze wypowiedzi-ja chciałam Was tylko ostrzec,a nie prowadzić dyskusję.Szłyśmy we 4.Więc nie tylko ja to widziałam i to nie jest mój wymysł tylko niestety czysta prawda.
|
|
a może ci się przewidziało Pati..? :)
|
|
Byłyśmy we 4 i wszystkie niestety widziałyśmy to samo...
|
|
Biess nad Twoim to ja mog€ popracowac. A swoja droga mozesz pojechac i popatrzec.
|
|
REDLABEL dzięki za potwierdzenie,bo ludzie z forum wzięli mnie za jakąś desperatkę wymyślającą historię...
|
|
Teraz gościu z vectry nie będzie mógł się opędzić od rozpalonych nastolatek.
|
|
Ośrodek Rehabilitacji Zwierząt prowadzony przez Biebrzański Park Narodowy, tel. 85 738 06 20
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |