środa, 11 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Niezwykłe wyznanie Roberta Lewandowskiego! Przypominamy, co polski snajper mówił o swej wierze

no na podstawie od lekarza beaty r. z szpotala ze z powodu ze sluchem mam napisane na zaswiadczeniu ze wskazane jest cesarskie cięcie. i i interesuje mnie to czy jak dam lekarzowi to czy on mi teramin jakis da czy jak ? czy az bede rodzic dopiero bedzie cesarka?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Niezwykłe wyznanie Roberta Lewandowskiego! Przypominamy, co polski snajper mówił o swej wierze

Coście tak się uczepili tego tematu, Wasze komentarze nic już nie zmienią a sprawią przykrość rodzinie. Co się stało to się nie odstanie niestety.. a jeżeli chcecie plotkować i wyrażać swoje zdanie to sobie ze znajomymi prywatnie pogadajcie i wymieńcie uwagi! Zrobił błąd, a Waszych uwag już nie przeczyta! Uszanujecie rodzinę..

Re: Niezwykłe wyznanie Roberta Lewandowskiego! Przypominamy, co polski snajper mówił o swej wierze

Głupie pytanie-miał slipy czy nie miał.Przecież wyraźnie napisałam,że miał na sobie tylko koszulę-nic wiecej!!Beznadziejne są te wasze wypowiedzi-ja chciałam Was tylko ostrzec,a nie prowadzić dyskusję.Szłyśmy we 4.Więc nie tylko ja to widziałam i to nie jest mój wymysł tylko niestety czysta prawda.

a może ci się przewidziało Pati..? :)

Byłyśmy we 4 i wszystkie niestety widziałyśmy to samo...

Biess nad Twoim to ja mog€ popracowac.
A swoja droga mozesz pojechac i popatrzec.

REDLABEL dzięki za potwierdzenie,bo ludzie z forum wzięli mnie za jakąś desperatkę wymyślającą historię...

Teraz gościu z vectry nie będzie mógł się opędzić od rozpalonych nastolatek.

Ośrodek Rehabilitacji Zwierząt prowadzony przez Biebrzański Park Narodowy, tel. 85 738 06 20

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org