Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przerażające dane polskiej policji. Pandemia sprzyja aktywności pedofilów w sieci |
a jesli mam w karcie ciazy wskazanie do cesarskiego ciecia to potrzebuje jeszcze cos jakies zaswiadczenie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przerażające dane polskiej policji. Pandemia sprzyja aktywności pedofilów w sieci |
Zmarł na zawał serca
|
|
Re: Przerażające dane polskiej policji. Pandemia sprzyja aktywności pedofilów w sieci |
jantar5555, skoro to osoba publiczna o której pisze się w prasie, to temat jak najbardziej nadaje się na forum gnoju...
|
|
Gdzie mogę zgłosić chorego gołębia ? Jest u mnie na osiedlu niechce za bardzo jeść i chyba ma coś z łapką i skrzydłem. Próbowałam się dodzwonić do schroniska ale nikt nie odbiera . rudy błazen z druhem
|
|
najlepiej zadzwoń pod 112 lub 997 napewno pomogą
|
|
ja proponuje tym ktorzy zabraniaja mnie zdejmowac koszule gdzie chce aby cofneli sie do średniowiecza tam w tym okresie własnie narodziła się ta pogarda i odraza do własnej cielestości i ciała człowieka. To sredniowiecze okryło szczelnie ciałao człowieka na lata zamykając go w wiezieniu. Widac teraz mamy na tej samej fali sredniowiowieczne teskonty. Nie pochwalam abu w miejscach wymagajacych odpowiedniej etykiety odkrywano wszystko co sie da ale bez specjalnej histeri w innych miejsccach. Jezeli eksponowanie golizny nie jest przestepstwem czy wykroczeniem to kij ci do tego jak kto woli chodzic. Nie masz przyjemnosci na to patrzec to n ie patrz. Milton
|
|
CoffeeTime to była ironia - tak jak twoja żeby za grabie łapać.. o artykułach to mi nie pisz bo wiem co i jak, spokojnie. Piszesz że gość mógłby mieć podstawę do wytoczenia sprawy..a niby o co..? nazwiskiem tu się pisze albo foty wstaiwa..? nie siej paniki bo i tak nikt się tu nie boi :) Niech sprawy wytaczają polowa łomży bo chodzi bez koszul :D W tym mój wujek - nawet teraz poszedł po piwko do sklepu bez koszuli :D
|
|
Hm.... Troszkę szkoda Saguaro..... mój już niestety nie łapie się w tym przedziale wiekowym.... ale temat jak najbardziej ciekawy... a co na to inni zwolennicy piesków???
|
|
aha.. a jeśli jest problem ze słuchem i jest wskazanie na cesarkę to tak samo tak?? urbi et orbi !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |