czwartek, 05 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Będą Aresztowania w USA ,a w polsce?NEWS

a po ile euro stoi w łomżyńskich kantorach?jakis czas temu zaszedłem to się za głowę złapałem, 4,04

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Będą Aresztowania w USA ,a w polsce?NEWS

Kosmetologia:)

Papierki były i kasa była.

A teraz poczekamy na hipotetyczną VB, hipotetycznaą obwodnicę w bliżej nieokreślonym czasie zbudowaną.

TOBIE I NAJWIĘKSZE LITESY NIE POMOGĄ .MIAZGA.

Bilety na to spotkanie dostępne są już w przedsprzedaży w sklepiku Klubowym na Starym Rynku.
Zachęcamy do zakupu biletów w przedsprzedaży, co pozwoli nam uniknąć kolejek przy kasach biletowych na stadionie.

Ceny biletów:

Normalny trybuna "A" - 12zł
Ulgowy trybuna "A" - 7zł
Trybuna "B" - jedna cena biletu - 7zł
Kobiety i dzieci do lat 13-tu - 2zł

Mecz już w najbliższy poniedziałek o godzinie 19.30!!!

Do mego przedmówcy.mam wykształcenie medyczne ratuje zdrowie i życie nie tylko swojej córki ale i innych ludzi.Zajmie mi to może 10 lat żeby moja 18 letnia córka była chociaż trochę samodzielna.Za to nie chcę żeby inne dzieci i ich rodzice przechodzili taką gehennę jak my przez błędy nidouków.

Proszę o wysłanie zdjęć rudych kotkow, czy to są samiczki czy samce?

ja wiem ,że zaraz posypią sie na mnie gromy i pierony ale uważam ,że robienie z tej Juli gwiazdy to lelka przesada. To ,że dostała ostatnio te nagrody to nie jest docenienie jej dorobku tylko ewentualnego talentu. Do tej pory poza dwa pisenkami ktore jakoś nie slyszę jako aktualnyc przebojów dorobku liczacego się to ta dziewczyna nie ma. Śmieszy mnie więc robienie z niej drugiego Kamila Bednarka.

Autor: rzepicha (---.elomza.pl)
Data: 06-08-12 08:17

Gdyby Lomza byla wojewodztwem NAPEWNO DOGADALABY SIE Z SUWALKAMI I OLSZTYNEM - I MIELIBYSMY LOTNISKO!!!!!!!!!!!! ale z zadufanymi durniami z BIALEGOSTOKU z ktorymi po polsku nie mozna sie dogadac - to o czym mowa??? NAPEWNO NIE!!!!!!!!!!!!1 zreszta widac skutki!

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Zgadzam się z tobą

Kasia..

ja bylam u darmowego w budynku Pogotowia na Szosie Zambrowskiej.

jest na fali ... co jej żałować, Jej piosenki osobiście mnie nie ruszają ( bo może nie ten wiek ) trochę smutne, na jedno kopyto, o nieszczęśliwej miłości... są wakacje,.Ludzie, młodzi ludzie,. mYliony młodych ludzi przeżywa jakieś upatki i wakacyjne wzloty i dlatego głosowali na tą piosenkę ... niech rąbie kasę ile wejdzie, życie jest okrutne i pełne niespodzianek tych miłych i tych trochę mniej. Pozdrawiam

Kasia..

Zazdrościcie jej czy jak ? Każdy kiedyś zaczynał ... Jula śpiewa już od lat, a to że teraz nagrała teledysk jeden, czy drugi to znaczy chce osiągnąć coś więcej, ma do tego prawo ... I nie jest znana z jednej piosenki, bo jej fani mogą wyliczyć więcej takich jak "Błądzę", "Tamten dzień" , "Sprzeczność serc", "Byłam" oraz wiele innych ...

Jak wygląda oferta a rynku w nowogrodzie?
Jest to bardziej jak nasz rynek w Łomży ze względu na towar, czy moge sie spodziewac czarnego rynku z podróbami itp?

Nie rozumiem, co ma Twoja historia paulaq do tematu odwołania tego dyrektora . Tu nie ma mowy o błędach w sztuce lekarskiej przecież .

Pewnie, bruźdź na PWSIiP, uczelnie w naszym mieście, bo w końcu tam nie studiujesz. Jakby takie straszne wyniki miała, to nie byłoby stypendium motywacyjnego.

W chwili obecnej żadna szkoła nie gwarantuje znalezienia pracy po jej ukończeniu. Indywidualnie trzeba sobie załatwiać. Są ludzie, którzy na praktykach się spodobają pracodawcy i mają robotę.

facmen

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org