Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cała Polska popiera Izrael w walce z pogańskim terroryzmem ! |
Pewnie chodzi Ci o grafikę w miejscu sygnatury ? Jesli tak to juz Ci pokazuje :) [ i m g ] Stronka z obrazkiem [ / i m g ] Tylko że bez spacij sprubój :) ![]()
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cała Polska popiera Izrael w walce z pogańskim terroryzmem ! |
świetne... a jakie w tle śliczne kolory...
|
|
bella mam nadzieję, że krytykujesz właściwego gościa, a nie tego "z ostatniego rzędu trzeciego od lewej" bo tak się składa że jakiś debil na niego wskazywał nie mając zielonego pojęcia . ten gostek to nie pieńkoś!!!!!!!!!!!!!!! jest mi przykro bo teraz on ma same nieprzyjemności. ja wiem, który to pieńkoś. nie chcę wskazywać, ale tak się składa, ŻE ON NIE STOI Z LEWEJ TYLKO Z PRAWEJ STRONY!!!!!!!!!!!!!!!! krytykujcie więc prawdziwego pieńkosia. mnie też jest żal dziewczyny i całkowicie przyznaję Ci rację!
|
|
masz rację. niepotrzebnie to sprawa został tak nagłośniona. tylko że każdy jedzie po niewłaściwym chłopaku!
|
|
dlaczego ja bronicie?? znam sprawe od "wewnatrz" i wiem na 1000000% ze to byla jej inicjatywa !!!! ta laska jest nienormalna a on jest idiota bo sie na to zgodzil , oni maja juz zjebane zycie , dajcie juz z tym spokoj , bo sami znizacie sie do ich poziomu !!!!!!! Prosze admina o skasowanie tego tematu !!!!!!!!!!!
|
|
Jestem za! Sa fora które automatycznie podkreślają na czerwono błędy ortograficzne i opatrują skrótem ort. Tutaj też by się coś takiego przydało. ADMIN!!
|
|
Szczyt niemożliwości:wsadzić w d..e parasol i otworzyć? dotyczy poprzedniej wypowiedzi.
|
|
Co wy gadacie? To nie ten typek co to nakrecil wyslal to do neta. To nie mialo nigdzie dalej isc. To jakis inny typ z 3 i najprawdopodobniej nie z 1 szej klasy wy go tak jedziecie ze on to do neta wrzucil a to wcale nie on nic nie wiecie a najwiecej gadacie. Skonczcie juz ten temat niedlugo zobaczycie ze osoboa ktora wrzucila to do neta bedzie ukarana i nie bedzie to ten typ ktory nakrecil ten film chociaz on tez ma przewalone ale z innego powodu. ZAMKNAC TEMAT
|
|
halina ty masz klopoty z czytaniem ze zrozumieniem a gdzie ja pisalam cos o islamie??????mnie nie obchodzi tutaj religia tylko czlowiek czytaj 2x i zawsze na glos a zrozumiesz czytany tekst to taka porada na przyszlosc
|
|
kobiet nie trzeba uszczesliwiac to one maja uszczesliwiac mezczyzn :d
|
|
milka25 to nie o tym z3 rzedu nie widzialam tego zdjecia miss20 wydaje mi sie ze ty znasz sprawe od jego wewnatrz wiec nie jestes obiektywna a ja jestem, skoro jestes wtemacie tak zorientowana, to napisz na co on sie zgodzil????laskawca pozwolil jej pomietoliccos co zwisa ????o zdjecia tez prosila?odnioslam inne wrazenie wedlug mnie to wyrafinowany zimny dran jonnyyy tu nie chodzi tylko o neta chodzi mi o sam fakt kamerowania
|
|
To dosc ciekawy temat i dodam ze chcialbym sam to opisac ale to doslownie zajelo by mi z milion slow, lamane jest prawo to moge powiedziec i to nagminnie, mobbing jak cholera, wykorzystywanie i traktowanie pracownika jak smiecia to tez standart. a dodam ze ludzie to znosza mowiac : "a co mam zrobic ?", "takie zycie" moim zdaniem to ludzi wina ze daja sie dorobkiewiczom tak traktowac, wiem ze jest ciezko ale ile mozna zniesc ? pozdrawiam
|
|
Witam Polecam "Arkadię". To swoista gra legenda, jednak ostrzegam - może uzależniać. W chwili obecnej coraz więcej jest sieciówek RPG w wersji graficznej, ale nic nie przebije tekstowej Arkadii. Poza tym polecam "Soldat"-a. Gra do ściągnięcia na www.soldat.pl , wymagania ma dosyć spore, jednak sama zajmuje bardzi mało. Ściągamy, instalujemy, wybieramy typ rozgrywki i podłączamy się pod którąś z plansz. Miodne :) A jak odstresowywuje po ciężkim dniu pracy. A jak kogoś interesują planszówki, to powiem iż na sieci jest internetowa wersja "Gwiezdnego Kupca". Aktywna, wciąż grana. Nie pamiętam jeno adresu. pozdrawiam Indar K.Św.K http://wojtekurbanek.com/gniew.htm Łomżanin
|
|
buhahaahaha W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
ja mam dobrze niepracuje
|
|
Odświerzam temat bo dawno sie nic nie działo ;) Może są jacys nowi kandydaci? Zależy nam przede wszystkim na osobach starszych, aby wspólnie stworzyć paczkę znajomych i żeby łączyło nas cos wiecej niz treningi. Odpowiem na wszystkie pytania Zapraszam: gg 1674857 @ pyton@rycerze.pl pozdrawiam
|
|
miss20 masz racje
|
|
babeczka czuje sie osamotniona wnuki jej nie kochaja dzieci jej nie kochaja tylko rydzyk kocha i mowi do niej; babeczko daj forse, rente masz malo, a na leki i tak ci nie starczy, zreszta po co sie truc baba da kase i ma wrazenie, ze oni tam do niej mowia ze dzieki tej kasie bedzie sie modlic z innymi sluchaczami bedzie sie czula potrzebna i kochana to taka platna milosc zreszta rydzyk to geniusz- siejac nienawisc zbija majatek dla babeczek on wazniejszy niz papiez podobna kariere robi piekny andrew chopaki maja po prostu czar i tu nie chodzi o urode, pamietacie adolfa on tez mial to cos-rozpieprzyl calo europe, a tu mamy 2 na jedna polske rydzyk nie jest glupi babeczka jest glupia ale o tym nie wie zreszta nie tylko babeczka, kaczynski tez jest fanem ojca r. i jest wyklsztalcony a na dodatek jest prezydentem kraju, niestety naszego,
|
|
Moze Rydzyk na prezydenta ?
|
|
Koniec tematu !
|
|
for mikan. Po pierwsze dlatego nie wierzę w jego gadaninę bo go nie słucham ale kto wie gdybym zaczął. Nie obcujesz ze złem, zło Cię nie dosięgnie.
|
|
a co ty takiego wlasnie wniosles to tego tematu makmarc?? tacy z was chojracy z MrS?? od jakiegos czasu straszycie tylko ptysia ze mu wpier..cie jak tacy odwazni jestescie to pokazcie swoje foty publicznie tak jak zrobil to ptys a nie anonimowo straszycie ludzi
|
|
makmarc Groźby publicznie? Jeśli Ptysiowi "coś" by się stało, to jest już jakiś punkt zaczepienia... MrS Dziwi mnie, że admin nie zdejmuje większości Twoich tematów/postów, może nauczyłbyś się poprawnie wyrażać... "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Ptyś zamiast rechotać że hehe małe pieski i ustawiać innych to może sam byś się przeszedł do naszego schroniska? zdaje się że z bawełny to masz najbliżej z nas wszystkich...
|
|
Siemka!Wie ktoś gdzie można znalezsc spolszczenie do tej gry?
|
|
w sprawie LO rzecz nazwalam po imieniu~! a ty odrazu usuneleś? dzisiejsza młodzież ma o wiele bardziej wlgarny język , ja perfidny!
|
|
Rydzyk to wytwór naszych przemian ustrojowych. W pierwszych latach przemian trwała na górze walka o stołki czytaj kasę. W ferworze walki zapomniano o dość dużej grupie emerytów. Grupa ta najbardziej straciła na przemianach ustrojowych. Rydzyk wykorzystał sytuacją i stał się (w ich mnienaniu) obrońcą. Szkoda tylko, że nikt inny nie wykorzystał takiego potencjału. A co do "Rydzyk to te wszystkie babki itd to dosłownie "rucha w dupe" :-))" to dokładnie tak jest z politykami, którzy robią to z nami wszystkimi.
|
|
Błąd dla MrS, taki najbliższy, żeby daleko nie szukać...: "Czemu Ty pokażesz swojego?"
|
|
antysemitex= buahahahahahah
|
|
To nie błąd tylko zjedzenie wyrazu "nie"... Pokaż mi coś ortograficznego lub interpunkcyjnego...
|
|
marcello: Czasami wystarczy odpowiednio napisana reklamacja... Zostaw jakiś namiar na siebie. Myślę, że jestem w stanie Ci pomóc...
|
|
|
Dziewczyny ostrzej się kłóćcie i bądźcie jeszcze bardziej wulgarne, być może wtedy admin zamknie ten temat, który do najmądrzejszych nie należy. A tak na marginesie; nie świadczy zbyt dobrze o Was to jakiego słownictwa używacie w tych wypowiedziach :o/
|
|
uomrzan jak dorobisz sie w ciągu 5-ciu lat domu w USA daj mi znać. Przyjade i bede ci sprzątał za darmo.
|
|
Chętnie bym się przyłączył do rozgrywki. Podobnie jak Kefas - czekam na hasło... Nasza bis
|
|
Załatwcie skądś dobrą kamerę, to za darmo Wam nakręcę!
|
|
Ale trzeba co jakiś czas zmienić im wodę, umyć akwarium - to chyba kiepska propozycja dla kogoś, kto gardzi sprzątaniem po pupilku swym... Nasza bis
|
|
"Do szarpaniny między księdzem a 16-letnim gimnazjalistą doszło we wtorek na lekcji religii w Prostkach (Warmińsko-Mazurskie). Katecheta podejrzewał ucznia o posiadanie narkotyków. Podejrzenia się nie potwierdziły. dalej » Powiadomiona o zajściu policja nie znalazła u ucznia środków odurzających. - Policjanci sprawdzili informacje o narkotykach. Przeszukania nie przyniosły potwierdzenia podejrzeń - powiedziała Anna Siwek z biura prasowego Komendy Wojewódzkiej Policji w Olsztynie. Według ustaleń funkcjonariuszy, 36-letni ksiądz chciał przeszukać plecak ucznia. Chłopak odmówił i wtedy doszło do rękoczynów, w wyniku których ksiądz ma rozcięty łuk brwiowy, a uczeń zadrapania rąk i szyi. - Podczas szarpaniny z plecaka wysypała się cała zawartość. Koledzy pomogli chłopcu pozbierać wszystko, ale ksiądz nadal trzymał plecak, więc uczeń wybiegł z klasy. Ksiądz złapał go na korytarzu, lecz chłopak się wyrwał. Potem wrócił do szkoły ze swoim ojcem - wyjaśniła Małgorzata Rolińska z KWP. Przyczyny zajścia mają być szczegółowo wyjaśniane. " http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3175951.html :D W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
może chłopak mial cos do ukrycia jak nie chcial sie przeszukac:p mocny charakterek heh
|
|
markac- tak statysta:), potem jedna i druga butelka zniknela:) a potem jak sie ludzie rozkreca to nie bedzie czego pic:))
|
|
To fakt nie można panikować!!! A jeśli chodzi o związek hiszpanki z wirusemH5N1 to "Badania wykazały wszakże, że mikroskopijny morderca z 1918 r. jest wirusem czysto ptasim, który nie połączył się z ludzkim, lecz nabrał swych przerażających właściwości w wyniku mutacji. Jeffery Taubenberger przypuszcza, że wystarczyły zmiany w 25-30 aminokwasach w proteinie wirusa spośród ogółem 4400, aby mikrob groźny tylko dla ptaków stał się wyjątkowo zaraźliwym i zabijającym ludzi potworem. Naukowcy biją na alarm – podobne mutacje zachodzą już w niektórych szczepach H5N1. Potrzeba około 10 zmian w kodzie genetycznym, aby wirus ptasiej grypy zaczął masowo zarażać także ludzi, tak, jak morderca z 1918 r. Do tej pory w niektórych podtypach H5N1 doszło do pięciu takich zmian. Nie oznacza to, że katastrofa jest nieuchronna. Nikt nie wie, czy nastąpią dalsze mutacje i jak długo może to potrwać. Wirus grypy ptasiej był przecież w Azji obecny przez dziesięciolecia i nie zmienił się w bestię. Ale niebezpieczeństwo istnieje. Pandemia z 1918 r. może nastąpić jeszcze raz." Przekopiowałam z http://wiadomosci.wp.pl/kat,38214,wid,8046028,prasaWiadomosc.html?ticaid=111fe&_ticrsn=5
|
|
Za Polske zawsze, bo Ziemi tej oddam ostatnia krople krwi mojej, gdyz winien to jestem Ojczyznie, w ktorej moj dom i zycie moje. Wiem Marta, ze tego nie pojmiesz, ale dziadek wpajal mi od malego patriotyzm. A co Izraela, to jesli bedzie w NATO to nei bedziemy mieli wyboru. Cyrograf podpisalismy i teraz trzeba go wypelniac. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
felix tak jest i bedzie :) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
..cicha i uboga. Dlaczego tak mało "wierzących" idzie w ślady Matki Teresy, czy Franciszka z Asyżu przy jednoczesnym wygłaszaniu peanów na Ich cześć??
|
|
Ludzie!!! To nie czwartek jest tłusty, tylko WY łakomi i (niektórzy z tego powodu) tłuści!. Jak masz odwagę, to złam tradycję i przyłącz się do klubu. Zamiast pączków jemy dzić JABŁKA. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Świat jest piękny - tylko ludzie są do dupy. Święcąc przykładem poprawiasz bilans energetyczny kraju. wldek27
|
|
Nie wiem jak inni , ale ja nie jestem świadkiem Jehowy i bardzo daleko mi do tego. Jestem chrześcijanką :) Dziwię si ę, że niektórzy tak łatwo odrzucają coś czego nie znają, albo o tym do tej pory nie słyszeli. To musi bardzo utrudniać życie, świat się zmienia, nieustannie widzimy progres, wciąż pojawiają się rzeczy, które do tej pory były nieznane.. Cięzko żyć z dumą, która sprzeciwia się wszystkiemu czego się do tej pory nie znało. Odrzucanie poznania świadczy o pewnym prymitywiźmie.. Nie wypowiem się za innych, ale moja wiara nie jest misterium - "misterium" tłumaczy się jako "okultyzm". Współczuje każdemu, kto uprawia ten rodzaj pseudo wiary. Ja wierzę w Jezusa, który jest nieograniczonym, żywym Bogiem. Współczuje Ci adamus, że pokładasz ufność zbawienia w uczynkach.. Ciekawe jaka waga zważy kiedy tych dobrych uczynków bedzie wiecej niż złych, tak aby umożliwiło to pójście do nieba.. Ja pokładam ufnoć zbawienia w tym,że Jezus zapłacił za moje grzechy, a nie ja sama sobie na to zasłużyłam. Zbawienie jest łaską i darem! Jeżeli organizowanie spotkań po to aby się modlić i rozważać Boblię jest pychą i marketingiem, w takim razie "pierwszy papież" musiał być bardzo pyszną osobą.. bo niejedną taką wspólnotę założył..
|
|
W dziesiątka innych "wiar" też sprawdzili i tak samo było, a Biblii nie znali... "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Zbych, ja Cię nie chce do niczego na siłę przekonać i pewnie nie jestem dla Ciebie autorytetem,żebyś miał mnie słuchać. Właściwie to nawet mnie nie znasz więc czemu moje słowa miałyby zmienić cokolwiek w Twoim myśleniu. Chciałabym tylko,żebyś - kiedy przyjdzie taki czas,że "energetyczny potencjał Twojego mózgu zawiedzie" i zabraknie Ci sil i mocy Twojego "wewnętrznego bóstwa" - wiedział,że jest Jezus, który ma moc i kocha Cię i może wszystko zmienić, bez względu na to jak bardzo po ludzku jest to niemożliwe.
|
|
|
Lepiej niech ujadają niżby miały wyć...
|
|
Re: Ca�a Polska popiera Izrael w walce z poga�skim terroryzmem ! |
Dzięki. Lecz z usług której firmy skorzystać - okolice Dwornej i Długiej. Pozdrawiam MiniMax
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |