czwartek, 05 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy osobie z KOD nalezy sie pogrzeb koscielny?

Do Kama : przeciez lopata to taka sama robota jak tutaj. W Polsce jest robota przy lopacie, tak jak i za granica. Ja osobiscie wolalbym pracowac przy lopacie za granica NIZ PRZY LOPACIE W POLSCE. Zadna praca nie hanbi. Nie wiem skad u Ciebie takie poglady, ale to Twoja sprawa. Za granica lepsze zarobki i serio wolabym tam z lopata latac niz tu.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy osobie z KOD nalezy sie pogrzeb koscielny?

Ale śmietnik na tym forum, wyrwał się jakiś cwaniaczek, tylko ciekawe kiedy go w dupę kopną i co wtedy napisze, jeśli wogóle napisze. A tak a propo twoich dochodów i rozchodów to pewnie siedzisz jak szczaw i przeniosłeś się na wegetarianizm, bo na mięso cię nie stać (trudno zrozumieć cwaniaka, który coś tam w życiu spróbował i już nie wie na czym mu **** jeździ) i podejrzewam, że jak szybki był początek to jeszcze szybszy będzie koniec. Ale z mojej strony powodzenia, cwaniaczku, obyś dupy nie sparzył.

facmen

pogoń za sensacja w ramach śmierci ? ty chyba człowieku jesteś nie poważny .

Czy w łomży nadal jest sklep z tania prasa?? ;P Jeśli tak to gdzie ?? ;D Z góry dzięki za info

przeczytałem właśnie artykuł na 4lomza o nieudanych próbach sprzedaży działki pod hotel, to niestety te same bezrefleksyjne podejście do tematu... Czy urzędnikom wydaje się że przedsiębiorcy nie myślą i nie umieją liczyć?

Karolina, na tzw. zachodzie są takie same procedury jak w Polsce, gdyż obowiązują nas te same wymogi prawne :))) Stadion Narodowy to nie jest niewypał, jest to bardzo piękny obiekt, jeden z najnowocześniejszych na świecie, rzecz w tym żeby tak nim zarządzać, by przynosił jak najmniejsze straty. Na całym świecie mają takie problemy, ale cóż lobby piłkarskie jest mocne, ludzie chcą oglądać widowiska piłkarskie w cywilizowanych warunkach, a nie na estadio da gruz typu np. stary stadion Legii...
Dla Szczuczyna i Stawisk wcześniej uzyskano papiery, jeszcze gdy nie było wiadome, że tamtędy będzie iść Via Baltica, więc robią, żeby kasa się nie zmarnowała, zwłaszcza, że te projekty są współfinansowane przez UE.

Nie jakis czas temu zajzales,tylko musiales w tym albo tamtym tygodniu :) Sytuacja dalej wyglada podobnie,a pewnie bedzie gorzej.

super

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org