Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy osobie z KOD nalezy sie pogrzeb koscielny? |
Do Kama : przeciez lopata to taka sama robota jak tutaj. W Polsce jest robota przy lopacie, tak jak i za granica. Ja osobiscie wolalbym pracowac przy lopacie za granica NIZ PRZY LOPACIE W POLSCE. Zadna praca nie hanbi. Nie wiem skad u Ciebie takie poglady, ale to Twoja sprawa. Za granica lepsze zarobki i serio wolabym tam z lopata latac niz tu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy osobie z KOD nalezy sie pogrzeb koscielny? |
Ale śmietnik na tym forum, wyrwał się jakiś cwaniaczek, tylko ciekawe kiedy go w dupę kopną i co wtedy napisze, jeśli wogóle napisze. A tak a propo twoich dochodów i rozchodów to pewnie siedzisz jak szczaw i przeniosłeś się na wegetarianizm, bo na mięso cię nie stać (trudno zrozumieć cwaniaka, który coś tam w życiu spróbował i już nie wie na czym mu **** jeździ) i podejrzewam, że jak szybki był początek to jeszcze szybszy będzie koniec. Ale z mojej strony powodzenia, cwaniaczku, obyś dupy nie sparzył. facmen
|
|
pogoń za sensacja w ramach śmierci ? ty chyba człowieku jesteś nie poważny .
|
|
Czy w łomży nadal jest sklep z tania prasa?? ;P Jeśli tak to gdzie ?? ;D Z góry dzięki za info
|
|
przeczytałem właśnie artykuł na 4lomza o nieudanych próbach sprzedaży działki pod hotel, to niestety te same bezrefleksyjne podejście do tematu... Czy urzędnikom wydaje się że przedsiębiorcy nie myślą i nie umieją liczyć?
|
|
Karolina, na tzw. zachodzie są takie same procedury jak w Polsce, gdyż obowiązują nas te same wymogi prawne :))) Stadion Narodowy to nie jest niewypał, jest to bardzo piękny obiekt, jeden z najnowocześniejszych na świecie, rzecz w tym żeby tak nim zarządzać, by przynosił jak najmniejsze straty. Na całym świecie mają takie problemy, ale cóż lobby piłkarskie jest mocne, ludzie chcą oglądać widowiska piłkarskie w cywilizowanych warunkach, a nie na estadio da gruz typu np. stary stadion Legii... Dla Szczuczyna i Stawisk wcześniej uzyskano papiery, jeszcze gdy nie było wiadome, że tamtędy będzie iść Via Baltica, więc robią, żeby kasa się nie zmarnowała, zwłaszcza, że te projekty są współfinansowane przez UE.
|
|
Nie jakis czas temu zajzales,tylko musiales w tym albo tamtym tygodniu :) Sytuacja dalej wyglada podobnie,a pewnie bedzie gorzej.
|
|
super
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |