Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ile kosztuje rozwód w kościele smoleńsko-toruńskim? |
mogli by w wakacje w czwartek lub niedzielę też coś zorganizować szkoda żeby tylko żył jedną sobotą lokal bo jeśli jest tam taki ścisk w sobotę to można też przyjść w niedzielę jeśli mamy wolne w poniedziałek a zaczynamy się bawić od soboty ale nie przy zespole tylko dja wodzireja my lubimy dużo hitów z lat 80 i nowszych chętnie przyjdziemy w niedzielę co im szkodzi jak mają lokal otwarty albo pośpiewać karaoke to i na odwagę parę piwek wypijemy nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ile kosztuje rozwód w kościele smoleńsko-toruńskim? |
Autor: NołNejm (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 23-07-12 18:23 szkoda że atomu juz nie ma. tam to było miejsca dużo i nikt nie narzekał Zgadza się, też tam chodziłam - fajnie było :D Autor: makmarc (---.lomza.mm.pl) Data: 24-07-12 00:10 Venezzia: słownictwo i poziom Twojej wypowiedzi dopiero świadczą o Tobie, i tutaj Ci powiem, że "szału nie ma i dupy nie urywa". Właściciel i współpracownicy lokalu większości są znani i szanowani, w dobie kryzysu dużym ryzykiem była taka inwestycja, zwłaszcza w Łomży, a mimo to się przyjęło. Z mojego punktu widzenia ten temat, którego założeniem była krytyka lokalu i zepsucie opinii, stało się tylko bardzo dobrą reklamą klubu, bo o byle czym się nie pisze w takich miejscach. Widac, to miejsce zasługuje na uwagę i słusznie ...nie nazwałabym tego reklamą...po tych wpisach ja np napewno tam nie zajrzę..:D
|
|
zapraszam na http://professionalpendrive.blogspot.com/2012/07/optymalne-centra-downloadu.html. Post został poświęcony pobieraniu plików z sieci.
|
|
może Mc Donald?
|
|
witam serdecznie chcialabym sie od was dowiedziec co sadzicie o ekonomie w lomzy od wrzesnia zamierzam sie tam uczyc bo szkola wydaje mi sie sympatyczna. Dostalam sie rowniez do III LO i nadal waham sie czy sie tam nie przepisac. Przyznam ze bardziej ciagnie mnie do ekonoma, podoba mi sie tam i wogole ale wiem ze w III LO jest wyzszy poziom nauczania. Kazdy mi powtarza ze jak sie bede chciala uczyc to sie i naucze w ekonomie i ja to wiem ale nadal nie jestem pewna a nie chcialabym pozniej zalowac. podzielcie sie ze mna swoimi doswiadczeniami i doradzcie w miare swoich mozliwosci. a i jeszcze prosilabym o opinie na temat p.janusza dobrzyckiego ;)
|
|
nie pomagacie jej w ten sposób... nic złego nie robi - po prostu miała szansę go poznać, przegapiła i szuka kogoś kto go moze zna...co w tym złego czy śmiesznego..? Nie ładnie z waszej strony tak pisać..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |