Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jeszcze nie zaprzysiezony |
O której będzie śpiewał Bednarek?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jeszcze nie zaprzysiezony |
na łące to jeszcze jakąs krowę zabijesz, a nie lepiej wykupic kilka godzin i pod nadzorem instruktora pobrac lekcję jazdy????
|
|
hahah masakra ***** ***
|
|
ja tankowałem do kosiarki na orlenie na pilsudskiego i ...... kosiarka sie zepsula, szkoda kosiarki a co mowic o samochodzie
|
|
A co to za fundacja bo filmik mi się podobał! Kiedy to ognicho i gdzie?
|
|
Gorzej jak się nie ma 18stu :)
|
|
Znalazłam ciekawy wywiad z P. Piechą http://www.mp.pl/szczepienia/wywiady/show.html?id=72013 Chciałabym coś sprostować, żeby każdy zainteresowany mnie źle nie zrozumiał. Szczepiłabym chętnie, żeby szczepionki nie zawierały rtęci i żeby były w oddzielnych iniekcjach i w odstępach, co najmniej miesięcznych. Kiedyś szczepienie na odrę było oddzielnie podawane, jeszcze około 15 lat temu, teraz razem z innymi. Bez rtęci podobno można kupić, ale trzeba dopłacić około 25 zł. Różyczka oczywiście jak najbardziej skutki dla dziecka zarażonego w łonie matki są fatalne. Szczepcie, ale pojedynczą szczepionką i dopiero w wieku dojrzewania, trzy iniekcje.
|
|
Ktoś myślący założył rzeczowy post w którym ma rację i... co? Jak może być dobrze zrobione i posprzątane, jak i po co odpowiednie służby mają pilnować porządku, skoro 99% wypowiadającym się tu taki stan rzeczy odpowiada... Na szczęście, większość nie jest miarą normalności.
|
|
Po pierwsze to budowa nie jest jeszcze zakonczona wiec tego napewno teraz nie sprzatna. :) Po drugie na zachodzie jest duzo duzo lepiej. Ten kto byl to wie o czym mowie. Tam po prostu mysla ludzie. ***** ***
|
|
"ak się wyprzedza z prawej to nic bo na jednym pasie mogą byc dwa pojazdy obok siebie na raz." kto ci tak powiedzial?? Wyprzedzanie z niewłaściwej strony lub bez zachowania bezpiecznego odstępu - art. 24 ust. 2 - 5 = 200zl. przynies mamie i tacie taki mandacik i jestem ciekaw ile 15-sto zlotowek na paliwo dostaniesz nastepnym razem. i nie wychylaj sie nastepnym razem, tym bardziej, ze nie masz racji. moze ja malo mam tutaj do gadki, chociaz prawko na motor mam, ale skutery sa dobre do jazdy, ale tylko z fabryki do huty na zyletki. pozdrawiam
|
|
Nie przejmuj się :) One są tylko po 6.99 zł. :):) ***** ***
|
|
jest tylko jedna osoba z Łomży (choc nie rodowita) z której winniśmy byc dymni, tą postacia jest poseł Lech Antoni Kołakowski. Borys-50
|
|
Za darmo czy za kase ? i czy sprawny bo za pewne chodzi o kineskopowy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |