Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Z wyniku wyborów, najbardziej zadowoleni powinni być, zawodowe totalne wyjce? |
Czasem pewnie zdarzają się im wpadki, ale trzeba też przyznać, że zieleń miejska w Łomży jest bardzo ładnie utrzymana i cały czas o nią dbają pracownicy, popatrzcie na obsadzone kwiatami ronda, trawniki, parki i wiele innych miejsc - aż miło popatrzeć
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Z wyniku wyborów, najbardziej zadowoleni powinni być, zawodowe totalne wyjce? |
Wiejska róg Spokojnej ?
|
|
Re: Z wyniku wyborów, najbardziej zadowoleni powinni być, zawodowe totalne wyjce? |
chyba najpierw ***** muszą zrobić i rozkpoać żeby potem to ładnie wyglądało
|
|
km - krótkomówiac czytaj wieści co się dzieje i ma dziać a pozniej dyskutuj. Powiedz, z jaiego zakątka Świata przyjechałeś na wakacje, a wtedy podyskutujemy o tamtejszych zwyczajach na budowach - milych wakacji...
|
|
a ja mam telewizję cyfrową w N i jestem w sumie zadowolony. Płace abonament 49zł. Ilość programów wystarcza mi w tym pakiecie aczkolwiek znam ludzi którzy mają pełen pakiet. facmen
|
|
Żeby zobaczyć jakiekolwiek efekty nie wystarczy raz zatankować lepsze paliwo. W dodatku nie masz samochodu, który wymaga paliwa o wyższej liczbie cetanowej, zatem zalewanie lepszym paliwem jest po prostu bez sensu.
|
|
rzepicha, jeździsz na BLM bo twoi 80 letni rodzice nie przepisali ci jeszcze samochodu a mieszkają na wsi, proste...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |