Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
To głosowanie jest wyborem między autorytaryzmem a rządami prawa |
"najjemnikow" to z nas wszystkich robi panstwo zmuszajac do takich sytuacji! czyt...z wyskzatlceniem wyzszym, magistrem...technologii cemicznej pracuje za 1800zl...z dodatkami....maz nie mozlwiosci pracy za lepsze pieniadze...niesteety warunki lomzy.. \ "Wy za 1500 sie nie utrzymacie a ktos inny moze?" widzisz a moze komus innemu taki rodzaj pracy i play odpowiada...bo np jest rencista, emerytem ito itd...ja nikogo nie zmuszam do pracy za 800-900zl...mysle ze jest wiele osob ktrym taki uklad pasuje... nikt najemnika nie szuka...jest ogoszenie... o opieke..i odyzwaja sie osoby ktorym to odpowiada..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: To głosowanie jest wyborem między autorytaryzmem a rządami prawa |
niestety nie, jezdzilismy kilka razy do bialegostoku, naszczęscie juz wszystko ok z naszą dzidzią
|
|
Zobacz na Dwornej,przed "Magnatem",idąc od Giełczyńskiej.Pod filarami też był sklep z bielizną,na Długiej w dole.
|
|
A mowa i temat o Quatro :))))
|
|
5zł za godzinę to płaciła kiedyś moja mama za pilnowanie 2 moich braci ale to było 16 lat temu.....
|
|
Nie są trudne, sam w tamtym roku robiłem:) Ciemnia, jakieś tam testy psychologiczne, i urządzenia na refleks, wzrok, na pewno zdasz:P ogólnie zajęło mi ponad 2h.
|
|
Pewnie chce se postrzelać sobie przy grillu bo przy ognisku się znudziło ;)
|
|
genia bardzo surowo oceniasz lokal, w ktorym pracujesz. co do quatro. moze ladnie wyglada bo jest nowe. plus za parking. w ciagu dnia nigdy nie mialem okazji tam zajsc wiec jedzenia nie ocenie. kanapy wygodne ale stoliki troszke za sliskie szklanki to az po nich jezdza. plus za palarnie w srodku. naglosnienie w porzadku ale oswietlenie to porazka. zapewne mialo byc ladnie ale jest 'przekombinowane,. ogolnie w wystroju nie ma niczego szczegolnego. Wszyscy patrze na Yame narzekają też ale u nich przynajmniej jest roznorodnosc a tutaj jak bylem to za kazdym razem ten sam DJ jesli wlasciciel czegos nie zrobi to sie szybko ludziom znudzi w kolko sluchanie tego samego. nie wiem jak ocenic te quatro. slyszac o otwarciu spodziewalem sie czegos wiecej ze serio jakies zaskoczenie bedzie no ale niestety nie udalo sie.
|
|
W Łomży nie ma żadnej. Chodzi mi o normalna dziewczynę.. Taką next door girl ;) A może Ty kama ? :)
|
|
Masakra ...
|
|
ja bym poszedł bez... ;p ***** ***
|