wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Geotermia a przyrost naturalny

To nie są głupie komentarze, właśnie masz inne zdanie na ten temat i o to chodziło dyskusja, wymiana zdań.

Najłatwiej wytłumaczyć niepohamowaną rządzę jedzenia (żarcia bez opamiętania) ukierunkowaniem genetycznym. Jeśli idąc tokiem twego myślenia jest to upośledzeie genów, porste lecz się (jedz sałatę raz dziennie) potraktuj to jako nałóg, każdy nałóg jest zły i należy go eliminować. Dla mnie jest to proste jest to lenistwo nic więcej, łatwiej zeżreć kolejną pizzę aniżeli pobiegać z psem. Łatwo jest patrzeć w lustro, widzieć swój badziewny wygląd (wielorybniczy) i powiedzieć przecież to nie moja wina, to wina genów (buahhaaa). Leniwe, obleśne, smierdzące a na dodatek niemiłe i wredne kaszaloty, tyle. Jeszcze zeby tego było mało pokazuja swoje obleśne bełzony czy coś tam grr.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Geotermia a przyrost naturalny

a mowilem ze tak bedzie
zaraz ich tu tysiace beda a po kilku latach miliony

Kefas i co dzień bedzisz pisał ?

Uwaga!!! nabity :)))))

antidog na wszystko przychodzi mania pokemony digimony a teraz czas na Chucka Norrisa ale z czasem tez wyjdzie to z mody :)

Zbych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org