Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Duduś znowu ośmieszył POlskę w świecie |
Miałam kiedyś taka rozmowe jak jeszcze byl oddzial w Łomzy... Jesli o to samo chodzi to na poczatku szkolenie i zdanie kursu płatnego w Białymstoku a pozniej latasz po firmach i namawiasz na ubezpieczenie. rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Duduś znowu ośmieszył POlskę w świecie |
a czy ktoś orientuje się ile na wizytę czeka się u panśtwa marciniak lub wróblewskich
|
|
Zgubiono portfel przy galerii stokrotka lub na ulicy księżnej .Uczciwego znalazce proszę o kontakt lub odesłanie portfela. Postawie dużą flachę i oczywiście 10%(możesz potrącić przy wysyłaniu na wyżej wymienione), jeżeli tego nie zrobisz spotka Cię klątwa pustej sakiewki do końca życia. Licznę na to,że miałem szczęście w nieszczęsciu i trafił on do rąk nielicznego uczciwego człowieka. dzięki z góry. ubogi student
|
|
WIOCHA !! Łorać POLIEEE
|
|
Kupilem na Allegro ultradzwiekowy odstraszacz komarow. Kupowalem z podejsciem sceptycznym czy to dziala. Przedwczoraj wlozylem w gniazdko bo przez uchylone okno nalecialo ich troche na uczte. Specjalnie polozylem sie nie przykrywajac.Pospieprzaly wszystkie, lacznie z muchami i cmami. Wydatek 9-12 zlotych a spokoj ze hej. Dobre by wetknac w przedluzacz przy grillu bo zakres dzialania jest srednicy 20m. Wreszcie spokoj i mozna pospac przy otwartym oknie.
|
|
kolego podrzuc link z tym urzadzeniem
|
|
Ja widziałem ją na zakupach w LIDL( zawsze świeżo, zawsze tanio) To o co kaman z tym morderstwem? Mi tam nie smakuje, atmosfera kijowa, więc nie jadam.
|
|
algeroth ja Tobie zaraz dam lovlee...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |