Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Duda Łaskawy |
Witam:) Chciałabym się dowiedzieć troszkę na temat kierunku : praca socjalna, czy warto to studiować i czy po tym można znaleźć pracę? Byłabym wdzięczna za konkretne odpowiedzi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Duda Łaskawy |
z doświadczeniem - mam coś do zaprogramowania. Pozdrawiam
|
|
dziwi mnie, że na tym forum dzieje się taka masakra w komunikacji - z czego to się bierze?
|
|
Jak ktoś nie startuje to zawsze można przyjechać, oczywiście na rowerze, i pokibicować :)
|
|
polecam Piórko na Hipokratesa....
|
|
projektowanie wnętrz wcale nie jest takie proste i lepiej zlecić to profesjonalistom. a jeśli chodzi o panią Podedworną to wszystko robi na jeden kopyt i chyba wszystkim klientom sprzedaje ten sam projekt...
|
|
Zgadzam sie z przedmówczynią,byłam na wielu kilku imprezach z tym zespołem,ostatnio na sylwestrze i naprawdę sa zajebiści,wystarczy wejsc na ich www i posłuchac jak spiewaja.W dodatku to jedyny z zespołów okolicznych który wydał kilka płyt.Na sylwestrze grali wszystko i nie trzeba było płacic za dedykacje.gorąco polecam (dzieki za mega sylwka) a wasze pioseki spiewa nawet nasz synek .Tak trzymać p.s. i nie przejmujcie sie krytyką ,to konkurencja która Wam zazdrości . Kamila i Darek
|
|
Jak sypniecie kasą to zawiozę :)
|
|
nie gryczanej tam nie zamawiałem, aha w labiryncie flaki sa dobre powielokroc kosztowałem urbi et orbi !
|
|
http://www.townian.com/qitz/register.php?ref=Malisz997
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |