Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamskie przyzwolenie na szykany |
chinczyki cos o nim napewno wiedza :D rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamskie przyzwolenie na szykany |
Dmochowska z Mickiewicza albo Reczek w budynku orange na legionow vis a vis dawnych kontaktow i ABC
|
|
Witam wszystkich forumowiczów.Pilnie kupię auto Opla Omege B.Oferty z cena i zdjęciami proszę wysyłać na email manio9122@wp.pl. Pozdrawiam
|
|
co nieco* :)
|
|
Aha, a coś więcej? Tzn ciężko się dostać?
|
|
jeżeli nie macie gry - to kupcie ją w AppStore. :)
|
|
Nie wiem jak na drugi dzień może być jedzenie po weselu podawane klientom jak on po weselu każdą zabierać to jedzenie dla siebie skoro się za nie zapłaciło...ja tam miałam swoje wesele parę lat temu - nad ranem kazali zabierać : nie ruszone ciasta, wędliny itp itd ( nie to co w Rysiu - tam nie można tak robić.....) Byłam tam na weselu u znajomych - żarcia aż się stoły uginały, świeże i pyszne.. :) A to że szefostwo opieprzyli kelnerkę.. może mieli powód..nie mam pojęcia - czego oczywiście nie pochwalam..ale trudno się wypowiadać jak się nie wie o co dokładnie chodziło.. Dla mnie to jeden z porządniejszych lokali.
|
|
Adam Babiel
|
|
mi nie chodzi tyle o miejsce zakupu ale bardziej o producenta grzybek nie wchodzi mi ta strona :/
|
|
www.adambabiel.pl
|
|
Nie wiem, dlatego właśnie pytam :P chemia poszła mi beznadziejne, moją deską ratunku jest angielski :D i nie wiem czy mam się o co martwić czy raczej mogę być spokojna :)
|
|
koleżanka nie zdawała ani chemii ani biolii, tylko wos... przyjęli z otwartymi rękami, każdego przyjmą. Ciężko nie jest, przyłóż się do anatomii i będzie ok.
|
|
Dzięki za odpowiedzi (czekam na więcej ;P) :)
|
|
ale chcesz iść tylko do optyka czy do okulisty przy okazji? wg mnie najbardziej przyjazny optyk jest na legionow przy ABC, w dol po schodkach sie schodzi. nie dość ze dobre ceny to i w razie drobnych usterek z winy użytkownika nie kasują za wiele albo i wcale. Miłe babki, które podpowiedzą niezdecydowanym a jak trzeba to i ściągną towar. A jeśli potrzebujesz jeszcze okulisty to polecam prywatnie J.Wachowicz, przyjmuje na Fabrycznej w przychodni przy zakladach Bona
|
|
Mam koleżankę na kosmetologii, anatomia daje w kość. Co zajęcia wejściówki a egzamin mało osób zalicza w pierwszym terminie. Akurat ciężki przedmiot nie zależnie od kierunku:) rudy błazen z druhem
|
|
Dokładnie, słyszałam, że w ogóle na pierwszym roku sporo studentów odpada-właśnie przez anatomię. Uczyć się trzeba niezależnie od uczelni i kierunku:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |