Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cała Polska przeciwko wprowadzeniu ełro ! Wkrótce wyjdziemy z tej Unii |
żydzi powinni (...) tam gdzie jest ich miejsce, za Palestynę to NATO powinno ich bombardować a nie przyjmować
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cała Polska przeciwko wprowadzeniu ełro ! Wkrótce wyjdziemy z tej Unii |
marcelus to,że Ty miałeś (a może masz...)gorzej w USA nie znaczy,że wszycy mają tak jak Ty!!!!Jeśli chodzi o pracę mój drogi to miałam najzwyczjaniejszą w świecie pracę sprzedawałam karty telefonicznie(oczywiście w sklepie :) )zarobki 14/h,więc nie było tak źle A jeśli chodzi o szaleństwa na czyjś koszt to mój drogi jestem samodzielną (nawet teraz będąc studentką 2óch kierunków studiów na UWr pracuję i utrzymuję się sama)i odpowiedzialną osobą ,a poza tym mam swój honor inie wyciągam kasy od "gości"!!!!!Jeśli chodzi o pokój to z łatwością można znaleźć coś w tych granicach na www.bazarynka.com,a nawet jeśli by nie było to za te pieniądze mogłabym mieszkać w dwuosobowym(1,5roku mieszkałąm w akademiku z 2 koleżankami i jakoś żyję).Rodzice nie płacili za moje przyjemności,jeszce raz mówię Ci,że nawet za bilet zwróciłam!!!Co prawda po powrocie zrobili mi ogromny prezent-więc te pieniążki napewno w to poszły a tym samym na mnie,ale za wyjazd do USA sfinansowałam sobie sama poza mieszkaniem!!!! marcelus wiesz ilu mam znajomych którzy sami sfinansowali soie taki wyjazd i ciągle to robią(co wakacje) bo przynosi to korzyści i jest łątiwej o prace niż w Norwegii(gdzie zarobki o niebo są lepsze niż w USA)!!!!!Znam też takich którym się nie udało,lub takich którzy do tej pory zarabiają po 7$/h i faktycznie nie stać ich na te wszystkie szleństwa-właśnie oni,ci którym się nie udało-mówią tak jak ty.....zawsze są zdania podzielone,wszytsko trzeba wypośrodkować i przemyśleć a nie mieć takie skrajne opiniie! POzdrawiam i życzę więcej optymizmu!!! :)
|
|
No ale on widocznie lubi "dotykać" chłopców a na dodatek pewnie jest sado więc stąd ta szarpanina ;)
|
|
Marta, jak nie wdepnęłaś, to jeszcze wdepniesz, najgorzej jak we własne i wtedy bidulko zrobisz się wrażliwa. Oj kobieto, kobieto! Pozdrowienia.
|
|
Czy zamierzacie przekazac 1% podatku na organizacje ....? Zastanawiam sie komu.
|
|
1.Świątynie na piramidach będące dziełem Majów. 2.Skoki w Acapulco. 3.Plażę Copacabana w odpowiednim okresie roku.
|
|
Ja bym tylko chciał jeszcze zobaczyć na żywca Hotel Burj Al Arab w Dubaju. Wszystko inne, co chciałem zobaczyć, już widziałem... ![]() z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
przeciez to niesmieszne nawet z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
wyje*** tych radnych w pi***
|
|
Jeżeli rozpocznie się konflikt może nie skończyć się na izraelu i zawodowych żołnierzach - słyszeliście o pojęciu "powszechna mobilizacja" i "obowiązek obronny".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |