Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
JudoLenin w POroninie |
To jest samochód dla kawalera, z pokaźnym kontem jeśli długo odkładałeś na ten samochód to najpierw zadaj sobie pytanie czy jesteś w stanie go utrzymać?? Takim samochodem nie jeździ się 90km/h on jest po to by się dobrze bawić... Średnie spalanie silnika 1.8T jest na granicy 12-13litrówjazda mieszana latem... Zimą zaś 18litrów jazda miejska ,16 litrów mieszana ja miałem taki w pasku 180hp w tym co pokazałeś jest 225hp napęd 4x4. Nie moja to sprawa ale dobrze się zastanów bo jesli myślisz o założenie gazu to w tym aucie raczej nie wypada;/ ![]() rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: JudoLenin w POroninie |
cytat: "Jednocześnie proszę aby forumowi debile pokroju Jasia śmietany, Marudy, Kwinta i inne cioty bez szkoły nie wypowiadali się w tym temacie plissss będę wdzięczny."
|
|
Re: JudoLenin w POroninie |
oo To bardzo przepraszam, ale tak zrozumiała, przed wejściem było napisane właśnie owe nazwisko i poradnia ginekologiczno -położnicza. Znaczy kto przyjmuje z ginekologów na sikorskiego 95a?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |