niedziela, 02 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
JudoLenin w POroninie

To jest samochód dla kawalera, z pokaźnym kontem jeśli długo odkładałeś na ten samochód to najpierw zadaj sobie pytanie czy jesteś w stanie go utrzymać?? Takim samochodem nie jeździ się 90km/h on jest po to by się dobrze bawić... Średnie spalanie silnika 1.8T jest na granicy 12-13litrówjazda mieszana latem... Zimą zaś 18litrów jazda miejska ,16 litrów mieszana ja miałem taki w pasku 180hp w tym co pokazałeś jest 225hp napęd 4x4.
Nie moja to sprawa ale dobrze się zastanów bo jesli myślisz o założenie gazu to w tym aucie raczej nie wypada;/

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: JudoLenin w POroninie

cytat:

"Jednocześnie proszę aby forumowi debile pokroju Jasia śmietany, Marudy, Kwinta i inne cioty bez szkoły nie wypowiadali się w tym temacie plissss będę wdzięczny."

Re: JudoLenin w POroninie

oo To bardzo przepraszam, ale tak zrozumiała, przed wejściem było napisane właśnie owe nazwisko i poradnia ginekologiczno -położnicza.

Znaczy kto przyjmuje z ginekologów na sikorskiego 95a?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org