Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
A kto będzie przygotowywał samolot dla prezydenta? |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: A kto będzie przygotowywał samolot dla prezydenta? |
Po mojemu to Grzesiuk cwaniakowal do wybuchu powstania Warszawskiego ,a nastepnie trafil do obozu i tam sobie przypisal opowiesci (czesciowo) jakiegos wieznia.Trzecia czesc to juz pamietnik bo naprawde byl w Prabutach.
|
|
czym sie kierowac przy zakupie roweru do jazdy i po szosie i w terenie?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Mlody ...... jakbys sam stanal na srodku tego pola to na pewno UFO by przylecialo bo chcieliby zobaczyc z bliska tak wstretny ryj jakim jest twoj.
|
|
czekam na odp.
|
|
co do ceny...hmn wg. mnie nie musi to byc zaraz 2000 zl.Uwazam,ze rowerek za 1000,1200 zl tez da rade. Ale jesli sie zdecydujesz na drozszy to dobrze,zeby zamiast wolnobiegu byl wyposazony z tylu w kasete.
|
|
Gdzie w Łomży montują haki do samochodu osobowego.
|
|
Piesek będzie najprawdopodobniej do adopcji po odbyciu kwarantanny jeśli nie zgłosi się właściciel. Mi jest przykro,że jak pojawi się w schronisku shih tzu lub york to zaraz są chętni do przygarnięcia.W schronisku jest ponad 100 innych psów czekających na dom.Prawie wszystkie to wspaniałe psiaki,które będę wiernymi przyjaciółmi.Tyle psów,każdy niechciany. Jeśli ten pies ma odpowiedzialnego właściciela to mam nadzieję,że się zgłosi.A jeśli nie to na pewno szybko znajdzie domek.Wierzę,że tym razem odpowiedni.
|
|
A jakieś namiary na tą firmę mogę prosić ? piorun_27@wp.pl mój mail;) rudy błazen z druhem
|
|
polmozbyt
|
|
W Miejskim Domu Kultury co rocznie w okresie wakacyjnym odbywają się bezpłatne zajęcia dla dzieci i młodzieży pod hasłem "SZUKAMY MŁODYCH TALENTÓW". www.mdk.4lomza.pl
|
|
ty a co w menu za 40 zł ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |