Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Putin bierze się za obronę „prawdy historycznej”. Jak tłumaczy agresję z 17 września 1939 roku? |
chinczyki zajumali
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Putin bierze się za obronę „prawdy historycznej”. Jak tłumaczy agresję z 17 września 1939 roku? |
skoro taka zamiescilem to widocznie nie była lepsza od tej.
|
|
Re: Putin bierze się za obronę „prawdy historycznej”. Jak tłumaczy agresję z 17 września 1939 roku? |
To chyba dawna Rampa, z pewnością nie Perła.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
300 zł wart coś co jest nowe a nie używane tym bardziej jak ktoś kupił dysk rok temu to dał za taki co ja kupiłem 150 zł za WD Caviar 500 GB to nie sprzeda go za 200 zł !? teraz są ceny z kosmosu za te pseudo nowe dyski które polowa pochodzi z produkcji przed podwyżkami , a ci co tak myślą że sprzedadzą używki za nie wiadomo ile to życzę powodzenia i już :)
|
|
Hejka a mi przydałby się numer do tego lokalu.. slyszałam, że jedzenie bardzo dobre, mam zamiar się wybrać w tym tygodniu i sprawdzić osobiście :)
|
|
przy ul. Al. Legionów, lepiej
|
|
W media ekspert prostownice są do d..... Mają wąskie płytki a mi chodzi o szerokie płytki :P a na allegro już kilka razy się przejechałam.
|
|
Hmm a może w międzyczasie dostała od kogoś numer, o tym nikt nie pomyśli.. ale tak każdy temat o nowym lokalu bądź sklepie musi być od razu reklamą heh.. takie to oczywiste według Was.. a moim zdaniem forum właśnie po to jest żeby dzielić sie takimi informacjami i opiniami. Ale to tylko moje skromne zdanie.. co ja mogę wiedzieć.. są mądrzejsi ode mnie i innych.. Pozdrawiam Wszystkowiedzących :))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |