Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pamiętajmy o tym. |
piwo bedzie rozcienczone jakies 2% lepiej wczesniej sie napic albo wniesc ze sobą,tylko gdzie ukryć,ma ktoś jakiś pomysł:))) facmen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pamiętajmy o tym. |
Anetkaa1324 <<< 0 8.00 rano zaczal sie mecz i regulaminowe 90 minut juz przelecialo :) takze po meczu ;) facmen
|
|
U Jasia Smietany. Dzwonil i mowil ze nakupil chips-ow i browcow. Zaprasza chetnych. Na jego 46" fajnie bedzie ogladnac mecza.
|
|
Ja polecam Piotrka Barbachowskiego www.barbachowski.com robił ostatnio wesele moim znajomym wraz z plenerem wyszło naprawdę bajkowo. Na fb też ma konto. Bardzo mi się podobają jego pomysły. Z tego co wiem ma też fajne ceny.
|
|
POLSKA GOLA POLSKA GOLA POLSKA GOLA POLSKA GOLA POLSKA GOLA POLSKA GOLA POLSKA GOLA POLSKA GOLA POLSKA GOLA POLSKA GOLA................................................................................................................................................................................................................................................................................POLSKA 2 GOLE POLSKA 2 GOLE POLSKA DWA GOLE POLSKA 2 GOLE POLSKA 2 GOLE POLSKA 2 GOLE POLSKA 2 GOLE POLSKA DWA GOLE.......................................................BĘDZIE 2:1............................................................................................CZY WYGRAMY I PRZEJDZIEMY DO ĆWIERĆ FINAŁU JEJEJEJE facmen
|
|
za pół ceny to chyba w środę
|
|
znaleziono dowód osobisty
|