piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
rafau czaskoski był gorącym zwolennikiem sprowadzania kolejnych imigrantów do Polski

Po 1: kto Ci to teraz odkupi jak w tym samym momencie jest mecz Polaków
Po 2: zaraz i tak admin wpadnie i wykasuje ten temat, także najlepiej to jedź do Wawy i od razu sprzedaż dla jakiegoś greka przy stadionie, a jak nie to jesteś w plecy ;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: rafau czaskoski był gorącym zwolennikiem sprowadzania kolejnych imigrantów do Polski

no i oczywiście pani Marzena skąpi 12 zł na reklamę

Re: rafau czaskoski był gorącym zwolennikiem sprowadzania kolejnych imigrantów do Polski

....no wiem weim ale czekale az "franczyzobiorca" sie wypowei z jakich powodow nie wypalilo - diabolika nawet smaczna byla ...

Wtrącę tylko jako uwagę, niczego nie sugerując. Dawno temu byłem świadkiem jak pewien znajomy, znakomity mechanik i właściciel motocykla, zanurzył nowo zakupiony łańcuch w roztopionym i dosyć gorącym smarze grafitowym. Kawałkiem drewna dosyć długo mieszał owym łańcuchem w naczyniu. Po to aby ów smar wniknął pod tulejki, oraz inne niedostępne z zewnątrz miejsca. Smar był mocno gorący i stał się rzadki jak woda. Po wyjęciu i ostudzeniu, wytarł go dokładnie z zewnątrz do sucha. Powiedział mi że, nic więcej temu łańcuchowi nie będzie potrzebne.

szablos14@wp.pl posiadam dóżą ilość kamienia

??

A nie macie może namiarów na jakichś łomżyńskich lub z okolic takich prywatnych plantatorów ?

Większy sklep większy wybór.

repertuar jest na stronie teatru. polecam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org