Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Igor Tuleya nadal z immunitetem sędziowskim |
Belfer ja przed chwila wszedłem na forum i tego tematu nie zakładałem! Nie obrażaj ciężko pracujących za grosze ludzi bo to właściciele za to odpowiadają i to ich dotyczą twoje wyzwiska na które raczej regulamin tego forum nie pozwala! Idz do piekarni i zobacz jak pieskie warunki pracy tam panują a po tygodniu podziękujesz ! Zbyt mala ilość pracowników nie pozwala wszystkiego dopilnować! Ciekawe z której piekarni był ten chleb bo w Piątnicy jest ich 3 i wszystkie pieką ziarnisty ale pewnie z tej największej bo ta daje na hipermarkety i tam widać mala ilość pracowników po byle jak zapakowanym chlebie albo z Krótkiej bo tam ludzie pracują za trzech i nie sposób zrobić wszystko jak należy !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Igor Tuleya nadal z immunitetem sędziowskim |
Miała na sobie zawieszkę serce z Orange. Znalazca na pewno dostanie nagrodę. Dziękuję. Nokia zaginęła wczoraj wieczorem w okolicach Statoil.
|
|
Pewnie znalazł kolor nieba z jego stron:):):):):) Ale , ale mały:) Nie wywołuj wilka z tajgi bo jak tu zaraz na nas huknie to nam bambosze z nóg pospadaja :):)
|
|
szachmat chyba chcesz dostać z karata od płci pięknej płcio brzydka :)
|
|
pajęczarz ...śpiąc połykamy różne owady: pająki, żuki, ćmy, karaluchy, itp. Może ciężko w to uwierzyć, ale tak jest! My śpimy, a robaki grasują wiec każdy zjada porycjkę proteinek Ja dzisiaj np. w ustch znalazłem pająka ale co tam dowiedziałem się każdy je zjada, wiec OK Smacznego http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=5818610
|
|
no i mam propozycje - zaprośmy dziewczyny z tematu poniżej może być ciekawie :-)
|
|
Właśnie Mariolce pozwoliłem iść po ten napój do sklepu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |