środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zakazane święto

trzeba byc ostroznym i usmiechac sie, a mozna zdac. no i koniecznie zagadywac egzaminatora, bo potraktuje cie tak jak ty jego :)
powodzenia!

apostata

ks. Tischner:
"Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zakazane święto

j.w.

Kto nigdy nie dal do dzioba niech pierwszy rzuci kamień :P

Niektóre tematy mnie poprostu rozbrajają...

Napewno będą szykować zamach na naszą halę targową hehe

NO NIEMA... hehe

szczyt precyzji: nasrać w strigni tak żeby nie wypadło =)

Szczyt irracjonalności: mieć więcej postów na liczniku niż ptysiu91 ;)

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Boże!
„supermarkiet powinien być w Łomży, bo niedługo staniemy się wioską.”
Boże!
Nie doceniacie tego miasta, jego, niestety zanikającego uroku. Chcecie supermarketu w mieście.
Już i tak niedługo to miasto stanie się miastem przelotowym, coś na kształt Zambrowa.
Łomża leży nad rzeką, na pięknej skarpie, w otoczeniu chronionych terenów. A wy chcecie supermarket w mieście!! Już wtedy doszczętnie zniknie kameralnośc i klimat tego miasta.! Czy ktoś widział w Kazimierzu Dolnym supermarket !!?
Czasami mam wrażenie, że większości łomżan interesują tylko zakupy, promocje, przeceny, no i oczywiście afera w 3lo.
Nie jestem przeciwna powstawaniu marketu w Łomzy, ale na Boga poza miastem!

nie jestem przeciwna ale najlepiej na ksiezycu , bedzie tak romantycznie i klimat miasta sie nei zmieni.

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Prawo(jazdy) na lewo? Pogieło cię? A z tym zagadywaniem egzaminatora to bym uważała. "Mój" jakiś nierozmowny był :)

@bella to zbierz takich dziewczyn z syrii albo chłopaków z egiptu 30 w jednej sali i wtedy powąchaj... Tylko fetor to jedna sprawa, a ważniejsze jest chyba to, że normalni studenci byli blokowani przed możliwością skorzystania z komputera.
Niestety europejczycy i arabowie albo hindusi się na dłuższą metę nie dogadają- koniec kropka. Inna kultura, inna religia, inne pojęcie higieny,inne wychowanie - ludzie z innej bajki.

djdylu: jakie PODLASIE???

nie brońcie tak tej dziewczyny sam teksty z tego filmu wskazuje, że to nic tylko zwyczajne zero. Sama się bezkrytcznie podłozyła i nie wybielajcie takiego zera.

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Szmata to szmata.

Google nie daje banów.

Lenie, patentowane.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

A dla Was to wszystko sekta i sekciarze :P

"Sekta jest instytucją totalną podporządkowaną przywódcy i głoszonej ideologii. Obiecuje realizację uproszczonych celów w uproszczony sposób, odcina się od reszty społeczeństwa, wytwarzając ostre i nie dające się przezwyciężyć podziały na to co święte, wewnątrz grupy i diabelskie, złe poza grupą. Manipuluje i wikła uczestników w silną zależność, co może prowadzić do utraty przez nich samodzielności w dysponowaniu własną osobą, osobistym majątkiem i może stanowić realne zagrożenie dla ich zdrowia. Przywódcy sekty mogą uważać się za istoty boskie i podejmować za uczestników ważne decyzje życiowe. "

degreg
czy mógłbyś napisać na czym polegają spotkania ARKI FIDELIS- Szkoły Nowej Ewangelizacji ???

Thx dla Ja.

Ptysiu ortografia się kłania, zerknij sobie czasem do słownika: spróbuj przynajmniej. Masz dobre chęci ale jak robisz takie błędy to ja się nie dziwię, że non toper się z ciebie nabijają.

Super !! Proponowałbym ponatto, aby po 10 błędach ortograficznych taki urzytkownik automatycznie miał blokowany dostęp do forum !! Kto jest za??

degreg. to może bys pomógł troche ?

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

WŁAsnie!!!! jakie podlasie???? PÓŁNOCNO-WSCHODNIE MAZOWSZE!!!! :P

hehehe, znow faszystowskie wypowiedzi moich ulubionych czubkow, tak do was mowie ..... antysemitex i pontyfixmal, kiedy wy dorosniecie Ciemnoto łomżynska ?

Tor do qr.y nedzy jakie polnocno-wschodnie mazowsze???????? granice wojewodztw sobie pozmieniales na swojej mapie czy co

a co ty myslisz ze teraz kazdy kto ma zamiar cokolwiek napisac o nas lomzyniakch bedzie sudiowal historie i patrzyl skad my sie wywodzimy???? obecnie nalezymy do wojewodztwa podlaskiego i jestesmy podlasianinami i czy to sie tobie podoba czy nie

kto jest ten jest...a z nieprawdą trzeba walczyć, a nie się na nią godzić!!! Z tym, Łomża jest w woj.podlaskim niestety trzeba się pogodzić, ale nie z tym, że jest na podlasiu!!!!

Jeśli prawo jest łamane w jakikolwiek sposób nie można z tym przejśc obojętnie, gdyż do końca życia można byc zgnojonym śmieciem. Nie zdażyły mi się rażące uchybienia związane z prawem. Powiem tyle nie raz musiałem wykonywać obowiązki innych, nie raz musiałem pracować więcej od innych, nie raz dostałem ułamek profitów z dobże wykonywanych obowiązków(współpracownicy dostali do trzech razy więcej), ale to ma do siebie praca, że coś wykonujesz a nie odpoczywasz i ktoś jeszcze głaszcez Cię po brzuchu i podaje pivko do ręki. Praca ma to do siebie, że kształtuje człowieka. Zwykły człowiek musi wykonywac dobże swoje obowiązki a nawet lepiej od frajerów którzy także ją dostali po protekcji. Gdyby mi zdażyło się problem naruszenia prawa w pracy, proste nagrywaj, składaj pozew nie można wiecznie być nikim, lepiej mieć dziurę w kieszeni niż dziurę w sercu i umyśle zapchaną szmatami z napisem jestem nikim.

rudy błazen z druhem

Racja, Tor. Co za głupoty niektórzy tu wygadują. Co za ignorancja, i to nawet wśród ludzi z Łomży.

Jak sądzicie czy rydzyk jest wcieleniem zła,czy jest guru sekty mamiącym gawiedź, robiącym pranie mózgu. Jak wytłumaczyc dawanie renty w wysokości 300 PLN na radio m_ryja przez babeczkę, dlaczego ta kobiecina nie da tych pieniędzy na bidul dajmy na to wŁomzy. czy to nie jest chore dla mnie jest. Na dokładke info:

http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=8171&wid=8193100&rfbawp=1140287925.331&ticaid=111b4

Brawo sylwiaska!
Pierwszy post, ale jakże błyskotliwy i co najważniejsze... trafny :)

Pozdrawiam! :)

http://www.4lomza.pl/?co=kalendarz&akcja=wyswietl&data=2006-2-19&miesiac=2
to to ?

rudy błazen z druhem

Rydzyk szatan !

Zapytaj tą babeczkę która oddaje rentę, dlaczego to robi. gdyby robił pranie mózgu to wszyscy wierzylibyśmy w jego słowa. A przecież tak nie jest. On trafia do pewnego, określonego środowiska - zazwyczaj starszych kobiet, o poglądach uważanych za "skostniałe", prostych zasadach (czarne-czarne, białe-białe) i raczej słabo wykształconych. A to co sam Rydzyk sobą reprezentuje to już inna sprawa...Sekta? dlaczego? Przecież nie powołał żadnego nowego kościoła, nie odciął się, nie zaczął wygłaszać jakiś dziwnych poglądów...Współczuję ludziom którzy w niego ślepo wierzą, ale to ich sprawa.

Tu dowiesz się jak powstaliśmy i dlaczego żyjemy tyle, a nie mniej lub więcej.

Bóg stworzył osła i rzekł do niego: Ty będziesz osłem. Będziesz od rana do wieczora pracował i ciężkie rzeczy na swoich plecach nosił. Będziesz jadł trawę i będziesz mało inteligentny. Będziesz żył 50 lat.
Na to odparł osioł: 50 lat tak żyć to dużo za dużo. Daj mi proszę nie więcej jak 30 lat.

I tak było.

Następnie Bóg stworzył psa i powiedział do niego: Ty będziesz psem. Będziesz pilnował dobytku ludzi, których będziesz oddanym przyjacielem. Będziesz jadł to, co człowiekowi z jedzenia zostanie i żył będziesz 25 lat.
Pies odpowiedział: Boże, 25 lat takiego życia to za dużo. Daj mi nie więcej jak 10 lat życia.

I tak było.

Później stworzył Bóg małpę i rzekł do niej: Będziesz małpą. Masz skakać z drzewa na drzewo i zachowywać się jak idiota. Masz być wesoła i żyć 20 lat.
Małpa rzekła: Boże, 20 lat żyć jako klown świata to za dużo. Proszę, daj mi nie więcej jak 10 lat.

I tak było.

W końcu Bóg stworzył człowieka i powiedział do niego: Ty będziesz człowiekiem, jedyną racjonalnie myślącą istotą, która będzie zamieszkiwać ziemię. Będziesz używał swojej inteligencji, ażeby podporządkować sobie inne stworzenia. Będziesz panował na ziemi i żył 20 lat.
Na to powiedział człowiek: Boże, bycie człowiekiem tylko 20 lat to jest mało, Proszę daj mi te 20 lat, które osioł odrzucił, 15 psa i 10 małpy.

I tak się Bóg postarał, że człowiek 20 lat żyje jak człowiek, później 20 lat jak osioł od rana do wieczora haruje i ciężkie rzeczy nosi. Potem ma dzieci i 15 lat żyje jak pies. Opiekuje się domem i je to co mu rodzina zostawi. Później na starość żyje 10 lat jak małpa. Zachowuje się jak idiota i zabawia swoje wnuki.
I tak jest ...

Nie ma już tego linku?Dziwny temat...istnieje jeszcze on???

"ósuwaj wondkuf ?"
Ortografia ?

Czy to ważne ? Nie wszyscy chcą lub potrafią - czy potyrafimy odczytać ich myśli, odczucia, to co piszą i na czym im zależy ? Czy nieortograficzne wypowiedzi są przez to, że są takie są głupsze ?

Pytanie: Jak ktoś nie wymawia "ę" to mamy udawać, że go nie rozumiemy, czy raczej nie wypada niczego udawać - może lepiej ignorować ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org