Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dolny Śląsk. Kara za rozdawanie maseczek. |
zastanawiam się czy ten człowiek "od smietany" to jest do końca normalny... Poczytałem kilka wypowiedzi tego Pana i zaczynam powątpiewać w to czy oby "kolega" nie jest może wychowankiem jakiegoś ośrodka dla ludzi upośledzonych lub tym podobnych? Chociaz i ludzie upośledzeni czasami wykazują sie większym rozumem czego o Panu "smietanie" nie moge powiedziec... W takich sytuacjach jestem tylko za jednym, żeby na usułgę stałego dostępu do internetu wprowadzono również ograniczenie wiekowoe co może choć troszkę zmieniło by fora internetowe oraz ich inne odpowiedniki... PS. Za robotę byś się wziął pajacu jeden a co najważniejsze poświęcił chociaż połowę czasu spędzanego przed komputerem na nauke ortografii bo błędy zdarzają sie każdemu ale Ty dziecko kaleczysz nasz piękny polski język... Może dałem się sprowokować bo zapewne to masz na celu pisząć takie bzdury ale forum to forum... Swoje zdanie również zostawie i może dam Ci nim chociaż trochę do myślenia.... Pozdrawiam nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dolny Śląsk. Kara za rozdawanie maseczek. |
Witam ostatnio miałem remont w domu. Poszukuje jakiegos sklepu gdzie możena kupic wiszace zegary itp. Anatol M.
|
|
Milego dnia masakryczne,forumowe wariaty.
|
|
A gdzie te dzieciaki co sie śmiały z Jarosława jak mówił , że to konopie? Głupio? Jeszcze dużo wody wiśle upłynie zanim dojdziecie do poziomu by rozumieć prezesa. Ale obawiam sie ze dla wielu bedzie za pozno. Dalej słuchajcie PO i Palikota...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |