Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kaja Godek mówiła, że \"geje chcą adoptować dzieci, by je gwałcić\". Sąd umarza sprawę |
Żal rękę na takiego podnosić, bo i tak widać nieźle musi być skrzywdzony przez los
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kaja Godek mówiła, że \\\"geje chcą adoptować dzieci, by je gwałcić\\\". Sąd umarza sprawę |
maruda nie p.....l bzdur.cham jest cham ! A kobiety nawet kwiatkiem nie wolno uderzyc
|
|
Re: Kaja Godek mówiła, że \\\"geje chcą adoptować dzieci, by je gwałcić\\\". Sąd umarza sprawę |
Dość często bywają w schronisku, jest też dużo psich podrostków do roku czasu. Ze schroniska adoptujesz psa zdrowego, zaszczepionego i odrobaczonego. Jeśli jest za młody na sterylizację/kastrację możesz zgłosić się na zabieg kiedy psiak podrośnie. I robisz dobry uczynek :)
|
|
no fakt, patrze że bawisz się w detektywa :) no przepraszam muszę sobie zmienić na inną firmę bo mamy bliskie loginy i ten sam net. no zapomniałam, że tylko jedna osoba może mieć ten net. ^^ raczej dobrym detektywem nie zastaniesz. a mam rozumieć, że postów nie mogę dodawać bo będziesz mnie do każdego porównywać :) Pozdrawiam.
|
|
A po co tam chodzicie?? JACY KLIENCI TAKA I OBSŁUGA
|
|
Ty może i takich koleżków nie masz o ile ich masz:) Ale sam jesteś takim śmieciem bo wklejałes zdjęcia innych forumowiczów :):) facmen
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |