czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ból populistów jest większy, niż przestrzegających demokratycznych zasad

Nie możemy zezuś tobie napisac bo to taka nasza mała tajemnica jest:):)

Zresztą obiecałem że nie powiem publicznie o kogo chodzi ani nie pokaże tej osoby fotki :):):)

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ból populistów jest większy, niż przestrzegających demokratycznych zasad

w sobote zespoly, w niedziele "weselne klimaty" ? Wg. mnie fajniej by bylo, gdybyście w soboty organizowali coś, gdzie można potańczyć, odstresowac się trochę, zaś niedziele to dobry moment, aby posiedzieć przy piwie i posłuchać jak grają zespoly- bo przy nich nie potanczysz :) - chociaż wg mnie lepiej by bylo zrobić to w piatki , jakieś wieczory z zespołami :) To głownie w piatki i sobote ludzie wychodzą gdzieś z domów i poszukują rozrywek. kto przyjdzie w niedziele na weslny klimat, kiedy nastepnego dnia ma zajęcia, pracę itp. ?:) i oczywiscie wejscie za okazaniem dowodu.
Co do ochrony- powinna działac szybko. Nie tylko stać przy wejsciu i patrzeć, czy wchodza osoby pełnoletnie, ale również i pilnować porzadku. Jeżeli są osoby, ktore ropoczynają bójkę- to zakaz wstępu dzisiejszego wieczoru. Ludzie po jakimś czasie zobaczą jakimi zasadami klub się kieruje i w grubszej mierze owych zamieszek bedzie mniej . ;) Ja tam życze powodzenia wszystkim nowym przedsięwzięciom. Niech w koncu zacznie COŚ się dziać.

Jak rodzice mają dużo kasy to idz ;)

W dniu dzisiejszym zaginął york w okolicy skate parku.Kolor szaro- beżowy.Bardzo proszę o kontakt pod nr.tel.600964428.

no i sie wydalo ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org