czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
‼️Czwarty pakiet antykryzysowy uderzy w pracowników‼️

PROSZE O PIOSENKI KOCHANI DO MOJEGO CAR AUDIO

12000 RMS 159 db !!!
tylko ten .. bez jajuw jesli mozna ?

- to powazny temat ...

facmen

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ‼️Czwarty pakiet antykryzysowy uderzy w pracowników‼️

no wiec jak nowosc to jeszcze nie zabardzo zasiegac opinii na forum bo malo kto owe cos posiada ,, jesli Ci sie podoba to ryzykuj i nabadz sprzet droga kupna czy tam jakas inna ?

facmen

oczywiście że są wypłacalni. Masz 2 tyg okresu próbnego gdzie płacą ci za podpisane umowy a po tym okresie masz godzinówki i prowizja od umów. Opłaca się to

masakra ?

ktośiek

Omania takiej muzy słuchasz a się ze mną pobawić nie chcesz na piwku no no nie ładnie:)

troszeczkę Twoja odpowiedź była źle sprecyzowana :) bo można było wywnioskować, że każdy kto przyjdzie i poprosi o jakiekolwiek nagranie będzie mógł je zobaczyć. Myślę, że nie warto zawracać sobie głowy głupotami. Ludzie mają większe problemy. Na dyskotekach różnie się dzieję, ktoś za dużo wypił, kogoś poniosło i tyle. Tylko czasem te nerwy lepiej nie okazywać innym, także publicznie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org