Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
UPR: pomożemy PIS w zbieraniu podpisów |
"Chodzi o to że podczas modlitwy ludzie zaczynają mówić w jezykach których się już nie używa, były one używane za czasów Chrystusa'... Adamus ma rację; kto ze świadków tych cudów znał np język aramejski? Może to tylko jakis dziwny bełkot w malignie (opętaniu), który obecni biorą za "język' - bo nic nie rozumieją? Osobiście nie neguję WSZYSTKICH dziwnych zjawisk, bo wiem, że takie są, ale z tymi "językami" to chyba komuś się "przejęzyczyło". Potrzebne sa dowody, badania naukowe, nagrania, wiarygodni świadkowie, potwierdzenia językoznawców itp. A tak, to wygląda na majaczenie nadmiernie "pobudzonych" nadwrażliwców.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: UPR: pomożemy PIS w zbieraniu podpisów |
Mylicie się. Jest duzo darów Ducha Świętego a do nich należy też dar tłumaczenia języków, prorokowania itp. Co do zaproszeń na modlitwy to nie trzeba ich mieć, trzeba iść do kościoła jak będzie taka modlitwa, na 100% nikt nie wygoni hehehe. Co do 1000 PLN i zobaczenia jak to wygląda, modlitwa językami nie jest obecna zawsze przy np. rekolekcjach. Wszystkie dary sa ważne, Bóg daje je nam żeby dzielić się nimi, dar madrości, dobrej rady ... każdy ma jakiś dar, szukamy takich widowiskowych a tu obok są ludzie z darami Ducha Świętego, to że komuś łatwiej wchodzi nauka do głowy to też jest dar. Pozdrawiam
|
|
Lepper tez :P Zbych
|
|
Łomża jest zbyt małym miastem, żeby się kłócić i raczej jedynie jakies zjednoczenie byłoby jej potrzebne. Jest taka maksyma "różne drogi, wspólny cel" chyba potrzebne jest zaangazowanie wszystkich ponad podziałami politycznymi... apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
Nie czytałem wszystkich postów więc może sie powtórzę... ARKA FIDELIS- Szkoła Nowej Ewangelizacji czwartek godzina 19 klasztor o. Kapucynów. Jest tak ja mówisz.... wszystko się zgadza, choc to wydaje się dziwne....
|
|
HAHA :p stareee "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
thompson a kto powiedział że park w Łomży jest Narodowy ??. Napisałem wyraźnie ćwoku "...Parki Narodowe w Kanadzie! i park w Łomży...". Park i park, baranie. Quźwa czy ludzie już nie potrafią czytać ze zrozumieniem textu ??!.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |